Хіромант проаналізував долоню Путіна й жахнувся (фото)

Він стверджує, що на долоні диктатора РФ лінії життя взагалі немає, вона стерта.

У мережу "злили" фото долоні російського президента Володимира Путіна, за яким астролог, нумеролог та хіромант Ігор Мехеда проаналізував лінії на руці кремлівського диктатора. Й результат здивував навіть його, повідомляє "Обозреватель". 

Маги й астрологи ще з часів Середньовіччя вважали, що на лініях долоні можна побачити вплив небесних світил, тож їх можна прочитати, як і натальну карту.

Тож Мехеду попросили подивитися долоню Путіна, яка потрапила на фотографію. І його аналіз вразив тих, хто вірить у хіромантію.

"Що я можу сказати. Лінії життя взагалі немає, вона стерта. Лінія серця також відсутня. Також відсутня лінія розуму. Ліній долі 8, вони переплутані між собою, утворюють повний хаос", - сказав астролог.

Тож він робить висновок, що така людина керується негативними силами й взагалі не має існувати, враховуючі відсутність лінії життя.

Раніше екстрасенс Марія Тиха "просканувала" стан здоров'я кремлівського диктатора Володимира Путіна. Вона заявила, що зараз президент РФ проходить лікування.

Вас також можуть зацікавити новини: