Астролог оцінила шанси трьох соратників Путіна стати президентом РФ

Експерт сумнівається, що Собянін, Медведєв чи Кирієнко зуміють замінити диктатора Путіна.

Астропсихолог Валентина Віттрок проаналізувала шанси трьох близьких соратників російського диктатора Володимира Путіна прийти йому на зміну і очолити РФ. Йдеться про мера Москви Сергія Собяніна, заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва і першого заступника керівника адміністрації Путіна Сергія Кирієнка.

Про це повідомляє ТСН.uа.

За її словами, на долю трьох потенційних кандидатів вплине транзитний Марс. У серпні він на вісім місяців зайде в знак Близнюків. Марс експерт називає планетою війни, тому протистояння з Україною створює проблеми у представників кремлівського режиму.

Сергій Собянін

На думку астролога, у мера Москви не вистачить потенціалу замінити Путіна. 

"У гороскопі Собяніна, що з'явився на світ 21 червня 1958 року, дуже сильний Марс в знаку Овна, де він з'єднується з чорним Місяцем. У червні туди ж увійде транзитний Марс, що створить опозицію до його натального Юпітера, який є символом влади. У серпні в знак Близнюків, до якого відноситься Собянін, на вісім місяців увійде Марс, через що почнеться дуже нервовий і неспокійний період для його представників. А транзитний Юпітер - як нинішнього літа, так і наступного року – створить неприємний аспект до натального Юпітера Собяніна", - зазначила вона.

За словами Віттрок, така конфігурація свідчить про те, що Собяніна найближчим часом чекають проблеми з авторитетом, на вирішення яких він кине свої сили. У разі їх ігнорування Собянін може не тільки не замінити Путіна, але і позбутися нинішньої посади.

Дмитро Медведєв

Експерт пояснює, що в космограмі Медведєва транзитний Марс, який з серпня на вісім місяців застрягне в знаку Близнюків, буде створювати напружені аспекти до планет в Діві - Меркурію, Плутону та Урану. Для Медведєва це означає напружений період, як наслідок - йому буде не до першого посту в РФ.

Сергій Кирієнко

Віттрок каже, що Марс в його натальній карті знаходиться в знаку Близнюків, причому в так званому Тау-квадраті - напружених аспектах до Юпітера і Плутона. Юпітер, уточнює вона, символізує владу. 

"Транзит Марса по Близнюках створює ефект подвійного Марса, тобто, подвійне напруження, до того ж він буде вражати Юпітер Кирієнко. Висновок з такого положення планет в космограмі Кирієнко може бути один: можливо, він і вирішить поборотися за владу, але навряд чи в цьому досягне успіху", - резюмувала астропсихолог.

Раніше росЗМІ, посилаючись відомості близьких до Кремля джерел, писали, що серед російських еліт дуже багато незадоволених особисто Володимиром Путіним через війну з Україною.

Журналісти з'ясували, що в РФ президентом незадоволені й ті, хто за війну, і прихильники миру.

До цього колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов говорив, що якщо в Росії замість Путіна до влади прийде його конституційний наступник-прем'єр Михайло Мішустін, то він зробить спроби зупинити бойові дії в українській державі.