Коли закінчиться війна в Україні: астролог налякала прогнозом на 2023 рік

Повернення вже захоплених ворогом територій може затягнутися, прогнозує астролог.

Астролог Ірина Звягіна спрогнозувала, що розв'язана Росією війна проти України не закінчиться до кінця поточного року. Мало того, швидше за все, бойові дії затягнуться до літа 2023-го.

Свій прогноз соляру України на 2022 і 2023 роки астролог опублікувала у Facebook.

"Виняткова особливість соляру – Сонце у градусі асценденту. Такого соляру з дня оголошення Незалежності у нас ще не було. Сонце на Сході це рішення долі, нова точка відліку в становленні державності. Поки рано говорити, чи отримаємо ми у результаті закінчення військових дій нову карту України, але те, що працює час 17-59 у гороскопі Незалежності, яке тестують астрологи, отримує очевидне підтвердження, – зазначила Звягіна. – Головне питання – чи дає цей соляр надію на швидке припинення війни? – ні, не дає. Принаймні, як цього багато хто очікує – до кінця року".

Астролог також попередила про наростання військової активності в Україні:

"Це не вичікування, не оборона, але активні дії. Так, схоже на контрнаступ... Повернення вже захоплених ворогом територій може затягнутися... Періоди загострень – перша половина листопада, друга половина грудня – початок січня, початок лютого, зміна цілей – в березні, проблема влади – середина травня, але в цей же час – активна позиція народу".

За прогнозом Звягіної, у ці два роки народ України буде особливо активно мотивований на перемогу.

Крім того, як додала астролог, буде набирати обертів військова допомога Україні:

"Частина допомоги буде таємницею та навіть важко підібрати термін – такою, що випереджає час? Щось незвичайне, можливо відпрацьоване, тестоване у цих умовах війни. Отже, не тільки війна ресурсів, а й війна технологій".

Нагадаємо, екстрасенс і таролог Роман Шептицький розповів, коли може закінчитися війна в Україні. Експерт каже, що конкретну дату назвати неможливо. Більш того, результат може бути дуже непередбачуваним.

Вас також можуть зацікавити новини: