Козерогів засипле грошима, Раки - потонуть у брехні: гороскоп по картах Таро на 30 грудня

На Тельців чекає зустріч з родичами.

У п'ятницю, 30 грудня, Козерогам варто готуватися до грошового дощу. Однак пощастить не всім, Раки сильно постраждають через свою брехню. Що чекає на інші знаки зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам карти Таро обіцяють день щасливчика. На вас чекають перемоги і нові звершення. 

Телець 

На Тельців чекає зустріч з родичами. Ви можете провести цей день без турбот і проблем. Найголовніше - відмовтеся від негативних думок і будьте добрішими.

Близнюки

Близнюкам потрібно бути обережнішими. Ви ризикуєте нарватися на жорстку критику, що сильно вас засмутить.

Рак

Ракам доведеться розплачуватися за свою брехню. Ви могли говорити занадто багато неправди, а тому тепер вас чекає розплата. Карти Таро обіцяють Раки сварки і неприємні розмови.

Лев

У п'ятницю Левам можна не перейматися, на них чекають тільки приємні новини і радісні події.

Діва

Дівам варто втілити в життя давню мрію. Ви занадто довго собі відмовляли, прийшов час відкинути в сторону всі відмовки. Побалуйте себе.

Терези

30 грудня Терези будуть приємно здивовані. Вас оточать турботою, а друзі на ділі покажуть, що вони вас люблять і цінують.

Скорпіон

Скорпіонам пощастить в любові. Сходіть на побачення або приготуйте романтичну вечерю, не тікайте від своїх почуттів, віддавайтеся виру любові.

Стрілець

Стрільцям варто сконцентруватися на роботі. Вирішіть всі важливі питання і зробіть все, щоб не перенести старі проблеми в Новий рік.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам небувалий фінансовий успіх. Гроші будуть буквально сипатися з небес. Чекайте на премію, подарунок або випадкову винагороди від близької людини.

Водолій 

Водоліям у четвер краще утриматися від гучних заяв. Не поспішайте ділитися своїми думками з оточуючими, краще відмовчатися.

Риби

На Риб чекає відпочинок. Насолоджуйтеся приємною компанією і на час забудьте про всі проблеми.

Нагадаємо, раніше астролог назвав головних улюбленців фортуни у 2023-му

Вас також можуть зацікавити новини: