Астролог назвав щасливчиків 2023 року / ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс назвав знаки Зодіаку, на яких у 2023 році чекає неймовірний успіх. Кому з них Чорний Водяний Кролик принесе удачу - читайте в матеріалі УНІАН.

Телець

Головний фаворит року - Телець, особливо після травня. Йому буде везти у всіх починаннях. До речі, Україна перебуває під знаком Тельця. Зовсім скоро ми будемо країною номер 1, те ж стосується і представників цього зодіакального сузір'я. Все, що вони заклали ще 10 років тому, зараз принесе позитивні плоди.

Діва

Що стосується Дів, то у них будуть успіхи в отриманні освіти, в еміграції, далеких поїздках. Багато хто серед Дів може потрапити в політику.

Відео дня

Козоріг

Козерогам буде дуже фартити. Багато з них можуть виграти в лотерею. Успіх в дітях, творчих проектах і коханні. У них є дуже великий шанс реалізувати себе в цих сферах.

Овен

До травня Овнам потрібно встигнути зробити все задумане, тому що друга половина року буде для них менш вдалою. Проте саме після травня вони можуть отримати якісь дивіденди. В цілому на них чекає фінансовий успіх, якщо вони зможуть закласти фундамент до травня 2023.

Нагадаємо, чотири знаки Зодіаку будуть купатися у грошах вже в січні.

Вас також можуть зацікавити новини: