Молодик 11 травня: чим він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

Останній весняний новий Місяць цього року проходитиме під покровительством земного знаку Зодіаку Телець.

Сьогодні, 11 травня, настане черговий молодик. Відбуватиметься він під покровительством земного знаку Зодіаку Телець.

Читайте такожМісячний календар на травень: вдалі та несприятливі дніМолодик (або новий Місяць, іноді новомісяччя) – фаза Місяця, коли він проходить між Сонцем і Землею, тобто перебуває в сполученні з Сонцем. До Землі в цей період обернено темний бік Місяця і його не видно на небі. Вже за декілька днів після цього нічне світило стає видимим у вигляді вузького серпа.

Новий Місяць має значний вплив на все живе, в тому числі й на організм людини. У деяких людей спостерігається пригніченість, виснаженість, депресія, головний біль, різка зміна настрою.

Молодик у травні 2021: коли, дата

Новий Місяць настане 11.05.2021 о 22:01. Це 30-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Телець. Відсоток освітленості Місяця становитиме 0%. Місяць зійде о 05:20, а зайде о 20:14.

Особливість травневого молодика

Телець – стабільний і неквапливий знак Зодіаку, тому цього молодика не варто поспішати, краще сповільнити ритм життя й гідно оцінити те, що маємо.

Це час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність і раціональне мислення Тельця може допомогти в матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ, вирішенні фінансових питань і підбиванні підсумків.

Травневий молодик – день гармонії, краси, духовного й тілесного очищення. Він допоможе розкрити природні таланти. Тому це гарний час, щоб взятися за якесь творче заняття чи хобі.

Що можна робити у молодик 11 травня

У новий Місяць рекомендується доводити до кінця розпочаті справи й підбивати підсумки. Корисно відчувати себе легко та не напружуватися.

Молодик у Тельці – сприятливий час для проведення різнопланових фінансових операцій та угод. Добре також складатимуться справи, пов'язані з нерухомістю і будь-якими іншими майновими питаннями, включно з операціями з художніми цінностями.

Цей період хороший для гармонізації стосунків з тими, кого любите. Цілком можливі зміни на краще у партнерських взаєминах – як з діловими партнерами, так і з коханою людиною.

Дні молодика також ідеально підходять для того, щоб загадувати бажання.

Що не можна робити у молодик 11 травня

Читайте такожАстрологи назвали найегоїстичніші знаки ЗодіакуВажкі фізичні заходи, прийняття важливих рішень, ризик у справах в цей час небажані. У новий Місяць не варто будувати плани, а будь-які починання та нові проекти краще перенести на більш сприятливий для цього час.

Не треба захоплюватися фізичними вправами і розважальними заходами. Слід уникати ліні та бездіяльності, простою на одному місці.

Цього нового Місяця астрологи радять бути обережними в справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту.

Молодик у травні: що чекає на знаки Зодіаку 11 травня

Овен: гороскоп на 11 травня 2021 року

Чоловіки-Овни можуть змінити своє особисте життя на краще, використовуючи будь-яку можливість. У Жінок-Овнів цілком ймовірне нове знайомство або короткочасні романтичні пригоди.

Телець: гороскоп на 11 травня 2021 року

Чиніть опір поганим впливам, відпочивайте від метушні та марнославства. Найкраще провести день у гарному веселому товаристві, відбути в захоплюючу поїздку або піти на пікнік.

Близнюки: гороскоп на 11 травня 2021 року

День оптимізму та прощення образ. Можлива поява у вашому житті нових знайомих. Хороший день для колективних дій, вивчення нових ремесел, занять творчістю і науковою роботою.

Читайте такожНазваний кращий коханець за знаком ЗодіакуРак: гороскоп на 11 травня 2021 року

Будьте готові до несподіваних сюрпризів – як приємних, так і не дуже. Присвятіть час відпочинку, старайтеся не напружуватися цього дня.

Лев: гороскоп на 11 травня 2021 року

Вдалий день для початку справ, господарських турбот, великих покупок. Намагайтеся тримати емоції під контролем, щоб не виникло непорозумінь і сварок з близькими людьми. Для Жінок-Львів є ймовірність знайомства з цікавою людиною.

Діва: гороскоп на 11 травня 2021 року

Хороший день для занять творчістю. Астрологи радять проявити далекоглядність і вміння знайти компроміс, щоб уникнути необдуманих рішень стосовно дорогої людини.

Терези: гороскоп на 11 травня 2021 року

Вдалий час для планування нової важливої справи, підбиття підсумків, роздумів, спокійного відпочинку на природі в товаристві близьких людей.

Скорпіон: гороскоп на 11 травня 2021 року

День вдалий для придбань та завершення важливих справ і питань, пов’язаних із нерухомістю. При цьому намагайтеся не звалювати на себе нові обов'язки.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, у яких гроші витікають крізь пальціСтрілець: гороскоп на 11 травня 2021 року

Хороший день для колективних заходів, для творчих шукань і наукової роботи. Не виключені сприятливі зміни в особистому житті.

Козоріг: гороскоп на 11 травня 2021 року

День обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях, адже зірки налаштовані до вас прихильно. Можливе покращення фінансового становища.

Водолій: гороскоп на 11 травня 2021 року

Комерційні поїздки складуться вдало, якщо ви проявите зібраність та вміння концентруватися на головному. Помітно поліпшиться атмосфера у сім’ї.

Риби: гороскоп на 11 травня 2021 року

Можливо доведеться відмовитися від намічених планів і допомогти близьким людям з вирішенням їхніх проблем. Почуття жалю й обов'язку виявляться вищими за власний добробут.

Вас також може зацікавити: