У чому зустрічати Новий рік за знаком Зодіаку, щоб залучити гроші

Експерти розповіли про вбрання або атрибути святкових образів, які забезпечать достаток на весь 2023 рік.

З наближенням святкового періоду питання в чому зустрічати Новий рік 2023 стає все більш актуальним. Астрологи дали поради кожному знаку Зодіаку з приводу одягу і аксесуарів, які повинні бути в новорічну ніч, щоб залучити гроші на весь 2023 рік. 

Овен

Зірки кажуть, що представникам цього знака Зодіаку найкраще використовувати в своєму вбранні коричневий колір. Це може бути сорочка, піджак або туфлі. Багатство допоможе залучити наручний годинник, який теж слід одягти в новорічну ніч. Якщо його немає, можна взяти браслет або зав'язати коричневу нитку. 

Телець

Тельцям астрологи радять зустрічати Новий рік в блакитній сукні. Якщо такого в гардеробі немає, то краще взяти синю або блакитну блузку. Цей колір відкриє їм фінансовий потік з 1 січня. 

Близнюки

Близнюкам зірки радять одягатися в новорічну ніч максимально просто - джинси, сорочка або футболка, светр. Однак в образі слід уникати яскравих і вигадливих кольорів, написів. Все це може тільки зіпсувати фінансову складову. 

Рак

Ракам варто використовувати в своєму вбранні відтінки зеленого. Це може бути светр або навіть шарфик, проте варто про нього не забути, так як він зіграє важливу роль.

Лев

На благополуччя Левів відмінно впливає смарагдовий колір. Запаморочливе плаття такого відтінку не тільки зведе з розуму гостей, але ще і відкриє дорогу в світ фінансів і розкішного життя.

Діва

Дівам потрібно одягнутися консервативно і скромно, використовуючи в своєму аутфіті білий, кремовий або молочний відтінки. Також допоможуть залучити гроші прикраси зі срібла і білого золота.

Терези

Для Терезів колір 2023 року - жовтий. Тому в святковому вбранні повинен бути хоча б невеликий елемент жовтого кольору, який зробить свою справу і забезпечить достаток. 

Скорпіон

Скорпіонам краще обирати вбрання з візерунками, смужками, хвилями, квадратами або ромбами. Це і буде мати сучасний вигляд, і стане хорошим грошовим магнітом на наступний рік.

Стрілець

Стрільці матимуть в цю новорічну ніч розкішний вигляд. Астрологи кажуть, що для відкриття фінансового потоку важливо використовувати в своєму вбранні якомога більше синього або блакитного кольору.

Козеріг

Колір пристрасті для Козерогів в новорічну ніч стане кольором грошей. Зірки радять додати в свій образ червоний колір, але в помірній кількості. 

Водолій

Не так важлива одяг для Водоліїв як аксесуари. Щоб залучити фінанси і хорошу роботу в 2023 році, важливо в новорічну ніч надіти на себе дорогі прикраси. Це може бути каблучка, браслет або сережки. Але прикраси не можна позичати, інакше весь рік будете брати в борг.

Риби

Щоб в 2023 році мати хороший достаток, Рибам важливо добре витратитися на свій образ для свята. Краще віддавати перевагу стриманому класичному стилю.

Нагадаємо, раніше було названо варіанти модних нарядів для зустрічі Нового року

Вас також можуть зацікавити новини: