У чому зустрічати Новий рік 2023 / ua.depositphotos.com

Менш ніж за два місяці ми будемо святкувати Новий 2023 рік. І, звичайно, в цей раз, через війну, навряд чи ми випробуємо колишні почуття, але повинна бути хоч маленька радість в житті кожного з нас.

До речі, 2023-й - це рік Чорного Водяного Кролика. Господар року досить спокійний, гармонійний, ласкавий, турботливий. А його забарвлення, попри назву, може бути різним - синій, темно-синій, блакитний. А все тому, що правлячою планетою буде Венера.

Цей Новий рік варто зустрічати в сімейній обстановці, адже Чорний Водяний Кролик шанує традиції, затишок і тепло. Те ж стосується і новорічних образів. Вони не повинні бути кричущими. Вибирайте щось більш спокійне, але стильне.

Відео дня

Рік Кролика - в чому зустрічати

Підбирати образи варто в кольорах Чорного Водяного Кролика. Так ви зможете задобрити господаря року. Придивіться до комбінезонів прямого крою. Вони ідеально підкреслюють фігуру - сідниці, гдудь, талію. А якщо додати акцент на страусине пір'я, то вау-ефект вам гарантовано.

Також ошатними будуть виглядати шкіряні штани з цікавими топами. Здається, що такий образ не дуже-то і святковий, але багато що залежить від фасону. Підбирайте топи з цікавими вирізами, рукавами, блискітками.

колаж з фото

Сукня на Новий рік 2023

Зараз в тренді сукні з корсетами, комбінації, сітка. І, як виявилося, все це можна успішно поєднувати. Зверніть увагу на чорну сукню з корсетом, який зробить ваш образ максимально жіночним і сексуальним. 

Ще один непоганий варіант - сукня синього кольору. Начебто вона проста, але водночас кидається в очі, а якщо скомбінувати синій з іншим яскравим кольором, то ви будете зіркою вечора.

Якщо ж вам хочеться чогось більш відвертого, придивіться до штанів в сітку зі стразами. Наверх накиньте подовжений чоловічий жакет і йдіть підкорювати цей світ.

колаж з фото

Нагадаємо, як модно носити джинси 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: