У цих знаків Зодіаку починається "чорна смуга": їх наздожене карма

Переживати варто представникам двох знаків Зодіаку.

Новий тиждень (з 24 по 30 липня) стане для представників двох знаків Зодіаку початком "чорної смуги". Їх наздожене карма, доведеться розплачуватися за всі помилки минулого. Кому чекати на біду - читайте нижче.

Телець

Астрологи обіцяють Тельцям великі проблеми в особистому житті. Ви можете посваритися з коханою людиною, скандали будуть занадто гучними. Це трапиться через те, що партнер міг затаїти на вас образу через ваші вчинки в минулому. 

І якщо ви не хочете, щоб помилки псували вам життя, спробуйте все виправити. У вас є усі шанси налагодити стосунки з обранцем, однак для цього доведеться щиро "покаятися". Спробуйте підібрати правильні слова, які точно розтоплять серце вашої другої половинки.

Водолій

Водолії, як вважають астрологи, будуть розплачуватися за "гріхи" грошима і своєю репутацією. Можливо, вам нагадають усі давні помилки. Також є ймовірність того, що новий тиждень змусить вас зізнатися у брехні.

Представники цього знака Зодіаку можуть пошкодувати про те, що обманювали людей. Якщо ж ви точно знаєте, що нікому не брехали, розслабтеся і не чекайте на біду. Карма наздожене лише тих, хто намагався хитрувати і плести інтриги. З ними вона буде нещадною.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що новий тиждень принесе ейфорію трьом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: