Україна відзначає День рекламника 2023: красиві привітання та картинки

У День рекламника 2023 року варто привітати знайомих та близьких, які працюють у сфері реклами.

Професійне торжество працівників реклами відзначається в нашій країні з 1994 року. У цей день багато компаній проводять акції, семінари та конференції. Влаштовують ярмарки вакансій для шукачів і вітають маркетологів, а також PR-фахівців зі святом.

Раніше ми розповідали, яке свято 23 жовтня зазначається, крім цього.

День рекламщика в Україні - історія події

Читайте також23 жовтня: народне свято і прикмети, що не можна робитиСлово "реклама" походить від латинського "вигукувати". Історичні джерела стверджують, що перші рекламні акції відомі ще з часів античності. Вже тоді торговці, стоячи біля своїх прилавків, вигукували привабливі гасла, щоб залучити покупців. Стародавні римляни проводили навіть спеціальні процесії - вимовляли хвалебні промови трофеям, здобутим в бою і виставленим на продаж.

Першим, хто запропонував відзначати День рекламщика в сучасному світі, був деякий студент, котрий довго намагався знайти собі додатковий заробіток. Хлопець влаштувався працювати в газету на посаду рекламного агента. Незабаром у нього з'явилися замовлення, а через рік студент цілком досяг успіху в кар'єрі. Так і виникла у нього ідея відзначати День рекламника, а традицію розділили багато країн СРСР і Європи.

День рекламщика - привітання у віршах, прозі та листівках

Реклама — двигатель торговли,

Закон известен нам давно.

Пусть всем рекламщикам лишь счастье

По жизни будет суждено.

Желаю вам в прекрасный праздник

Лишь креативных я идей,

Работы — яркой, интересной,

И денежных больших дождей.

Вітаю з Днем працівників реклами. Бажаю нескінченного потоку креативних і унікальних ідей, слоганів, що запам'ятовуються. Нехай завжди має успіх твоя реклама, нехай постійно призводить до щастя тебе твоя доля.

***

В день работников рекламы

Пожелаю добрых дней

И доходов крупных самых,

Чтоб трудилось веселей.

Новых встреч и ярких будней,

Замечательных коллег,

Чтоб была работа чудной,

Не наскучила вовек!

З Днем працівників реклами. Нехай все, що б не потрапило до тебе в руки, під приціл твоєї думки і фантазії, буде успішно розрекламовано, а згодом швидко поширене в масах народу. Бажаю креативу і високих творчих польотів, а також сил, ентузіазму, достатку і удач.

***

С Днем работника рекламы!

Чтоб работа, как забава,

Только радость приносила,

Много мыслей, креатива.

Генерируйте идеи,

Воплощайте все затеи,

Чтоб никто не усомнился

В том, что вы специалисты.

Чтоб работали на славу,

Чтобы все вас узнавали,

Чтобы ваш души полет

Принес деньги и почет.

Рекламіста не видно, рекламіста не чути - він далеко за лаштунками, він — як Рішельє. Нехай твої творіння продають побільше, а потоки грошей будуть під рукою, а твоє професійне свято стане найкращою рекламою тебе самого! З Днем працівників реклами, творців, які змінюють світ!

***

С Днём работников рекламы!

Процветания, достатка,

Денег полные карманы,

В творческих делах порядка!

Было чтоб воображенье

Очень бурным всем на зависть,

И в работе, без сомненья,

Все проекты воплощались!

Працівник реклами, завдання твоя складне і важливе. Ти знайомиш людей з товарами, послугами з привабливої сторони, при цьому, нітрохи не прикрашаючи, не обманюючи. Ти виконуєш роботу на вищий бал, тому прийми заслужені привітання та побажання щастя, удачі, творчого мислення і вільного польоту фантазії. Зі святом!

Читайте також: