День захисників України та Покрова 2023: красиві привітання та картинки

Красиві привітання з Покровою та Днем захисників та захисниць України сподобаються всім близьким.

З 2014-го року День захисника Вітчизни був перейменований в День захисників і захисниць України. Згідно з Указом президента, це торжество відзначається 14 жовтня замість 23 лютого, а дата обрана невипадково. У цю ж дату в 1999-му році було встановлено День українського козацтва. УНІАН зібрав найкращі привітання з Днем захисників і захисниць України.

День Збройних Сил України 14 жовтня - привітання та листівки

Нехай щастя і любов поселяться в будинку, нехай завжди буде кудись повернутися, а День Збройних Сил запам'ятається як найсонячніший і найрадісніший у році!

***

У День Збройних Сил України від щирого серця побажати хочу міцних сил і незломленої віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

Вітаю з Днем Збройних Сил України та побажати від душі хочу браво та впевнено стояти на варті безпеки та мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву та втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати у собі силу волі та мужності, виявляти у будь-якій справі відвагу та свій героїзм!

***

Мужність, честь, сила і відвага - тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних сил України. Ви готові стати на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. У святковий день ми бажаємо вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі.

У День Збройних Сил України бажаю вірно та гордо стояти на варті спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі, зберігати щастя та доброту в серці.

***

Наша армія нам допомагає і береже від іноземних вторгнень. Ти справжній чоловік і ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як ти. Щастя, здоров'я, тиші і миру тобі, дорогий наш захисник! Спасибі тобі за те, що ти є у нас.

Сьогодні вітаємо усіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Я бажаю Вам успіхів у всіх справах, щоб міцно стояли на кордоні, щоб поважали і пишалися Вами. Нехай озброєння буде потужним, але щоби не довелося ним користуватися. Миру та добра, щастя та процвітання.

Вас також можуть зацікавити новини: