Як написати листа святому Миколаю, щоб він точно приніс подарунки

Українські діти з нетерпінням чекають подарунків від святого Миколая, але спочатку потрібно написати йому листа.

День святого Миколая - одне з улюблених свят у дітей, адже добрий святий щороку приносить подарунки слухняним дітям. Але щоб Миколай точно приніс хороший подарунок, йому потрібно написати хороший лист.

Батьки можуть допомогти дитині з написанням листа - це хороший шанс провести час з чадом і дізнатися, про що мріє дитина. Написання листа святому Миколаю можна перетворити на добру щорічну традицію, яка вселяє дитині віру в диво і розвиває творчі навички.

Як написати лист святому Миколаю - приблизний шаблон

Бажано, щоб лист писала саме дитина, навіть якщо вона пише з помилками або ще погано пише. Але батьки можуть допомогти, якщо малюкові важко писати самому.

Почати лист обов'язково потрібно з вітання. Потім дитині потрібно представитися і трохи розповісти про себе: чим вона захоплюється, як провела рік і які хороші справи зробила протягом року. Якщо дитина вважає, що поводилася погано в цьому році - потрібно чесно зізнатися в цьому і попросити вибачення.

Потім дитині потрібно перерахувати подарунки, які вона хоче отримати від Миколая. Тут батькам варто допомогти дитині і підказати, чого можна побажати. Якщо дитина соромиться і не хоче подарунків, не буде зайвим похвалити її. Якщо дитина попросила дуже дорогі речі - варто дозволити написати про це, але уточнити, що святий Миколай сам принесе те, що вважає за потрібне.

Після цього можна додати до листа малюнок, наприклад, намалювати сім'ю або самого святого Миколая. Це покаже святому, який малюк талановитий і творчий, і переконає подарувати подарунок.

Після цього покладіть лист в конверт і напишіть адрес: "Небесна канцелярія . Святому Миколаю". Після цього дитині потрібно покласти лист на підвіконня. Скажіть дитині, що святий Миколай забере лист, коли малюк міцно засне. Інший варіант - батьки можуть самі занести лист на пошту.

Вас також можуть зацікавити новини: