Потужна молитва на Воздвиження Хреста Господнього: читають вдома перед іконою

Молитва на Воздвиження Хреста Господнього допоможе донести свої почуття до Бога.

Воздвиження Хреста Господнього відзначається православними 27 вересня. На Воздвиження віруючі читають молитви про прощення гріхів, благословення і зцілення хворого. Наші предки вважали, що молитва в цей день може зцілити навіть смертельно хвору людину.

Прочитати молитву можна як в церкві, так і вдома, якщо є ікона. Головне - мати добрі помисли і щиру віру в ефективність молитви. Спочатку прочитайте молитовні слова кілька разів, щоб не запинатися, потім прокажіть їх вголос і тричі перехрестіться.

Сильні молитви з Воздвиженням Хреста Господнього

  • Боже Ісусе Христе, милостивий наш, На хресті розп'ятий заради спасіння нашого, почуй молитви наші. Відгукнися на прохання і визволи від гріхів і слабкостей, віру підривають. Благаю про прощення за поведінку свою у всьому, що розгнівало і засмутило тебе, Господь мій. Якщо я в полоні гніву і вад грішив, всі свої гріхи приймаю. Жити за заповітами Божими погоджуюся. Зло будь-яке-заперечую. Чи не дістатися до мене силам диявольським, не використовувати слабкості мої на зло. Захищаю себе знаменням хресним, прошу допомоги у Спасителя. Нехай благословить мене Господь на життя праведне і щасливе. Амінь.

  • Хресті чесний, хранитель душі і тілу буди ми: чином своїм біси скинувши, вороги відганяючи, пристрасті упраждняя і благоговіння даруючи ми, і життя, і силу, сприянням Святого Духа і чесними Пречистої Богородиці благаннями. Амінь.

  • Господи Всемогутній! Зглянься і допоможи грішним на землі, благослови на праведне життя та прости гріхи вільні і невільні. Смиренно молимося Тобі та сподіваємося на підтримку кожен день. Амінь.

  • Спаси, Господи, люди Твоя і благослови надбання твоє, перемоги православним християнином на сопротівния даруючи і твоє зберігаючи хрестом твоїм проживання. Величаємо тебе, Живодавче Христе, і шануємо хрест Твій святий, імже нас врятував єси від роботи вражия. Животворящий Хрест твоєї благості, його ж дарував єси нам негідним Господи, тобі приносимо в молитву, спаси люди і град Твій молиться, Богородицею, єдине Людинолюбче.
  • Хрест чесний, збережи душі праведних, до Бога звертаються, від всієї скверни, диявольського полону і пороку. Спаси і збережи розум від будь-якого зла. Не дозволь вірі моїй ослабнути. Підносяться молитви нехай почує Отець наш, та зійде його підтримка і хай допоможе Він нам в радості і в печалі. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: