Смачні та вітамінні салати на будь-який смак.
Найпростіші салати готуються дуже швидко, а продукти потрібні для них доволі звичайні. Попри це результат здивує чудовим смаком та ефектним зовнішнім виглядом. Такий салат може прикрасити святковий стіл.
Насамперед плавлений сирок слід помістити в морозильну камеру, щоб він затвердів і потім було легше натерти його на тертці.
Читайте такожАроматне й ніжне різотто: як приготувати смачну страву
Помідори вимити і нарізати часточками або брусками будь-якого розміру, на свій смак.
Плавлений сирок натерти на дрібній тертці в миску з помідорами.
Часник пропустити через прес у миску з помідорами і сиром. Додати майонез, сіль (слід враховувати солоність сиру і майонезу), мелений чорний перець. Акуратно перемішати салат.
Перед подачею на стіл додати сухарики. Викласти страву на листя зеленого салату та прикрасити свіжою зеленню.
Копчену курку розібрати на волокна. Огірки порізати тонкими кружальцями.
Для заправки змішати соєвий соус з рослинною олією без запаху. Додати чорний і білий кунжут та перемішати.
Зібрати салат. У миску покласти порвані руками листя салату, гуртки огірка, копчену курку, маринований імбир і полити заправкою. Перемішати й відразу подавати.
Для заправки
Помідори нарізати дольками, а цибулю – півкільцями. Сир нарізати кубиками. З’єднати продукти в салатнику. Петрушку і базилік крупно нарізати. Додати оливки.
Додати сік, олію, сіль. Все перемішати. Смачний салат готовий!
Тонко нарізати півкільцями ріпчасту цибулю і замаринувати її. Для цього викласти цибулю в окрему ємність й додати до неї цукор та суміш перців, залити оцтом і залишити на 15 хвилин, щоб зникла гіркота.
Читайте такожСмачно та корисно: рецепти салату з буряка
У глибоке блюдо порвати руками листя салату. Кріп порубати ножем. Яйця нарізати великими скибочками, щоб вони відчувалися в салаті. До салатного листя додати кріп, яйця та мариновану цибулю.
Заправити салат сметаною та злегка перемішати, щоб не зруйнувати структуру й форму продуктів.