З Преображенням Господнім 2023: найкрасивіші привітання і картинки

Зібрали красиві привітання з Преображенням у віршах, прозі і картинках.

Преображення Господнє 2022 - важливе церковне свято, присвячене прославлянню Бога. Дата цієї важливої події незмінна - 19 серпня. Цього року воно відзначається в п'ятницю. До цієї події приурочене народне свято Яблучний Спас.

Преображення Господнє 2022: історія свята

Свято присвячене Преображенню Ісуса Христа перед його найближчими учнями на горі Фавор. Туди він узяв апостолів Петра, Якова та Івана, щоб відкрити їм свою божественну сутність, про яку учні не знали.

Піднявшись на гору, Ісус почав молитися, і його зовнішність преобразилася. Апостоли побачили, як його обличчя засяяло, а одяг став білосніжним. Так апостоли побачили своїми очима, що Христос і є Син Божий і наш Спаситель.

Привітання з Преображенням у віршах і прозі

Преображення Господнє

Відкриє світло нехай вам сьогодні,

Заповнить душу теплотою

Та обдарує добротою.

Яблук стиглих ви скуштуйте,

А перед тим їх освятіть.

Радійте і моліться Богу,

Відкрийте вірі ви дорогу.

Рішуче гріх ви поборіть,

До мрії впевнено ідіть!

***

Побажати хочу для вас славно

У свято прекрасне це православне,

Щоб на честь Преображення Господнього

Молилися трепетно сьогодні!

Давайте Бога нашого прославимо

І всі молитви для нього направимо!

Вшануємо його віршами,

Щоб милостивий він був з нами!

***

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди і прикрощі, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть істинними чеснотами!

***

У це світле свято бажаю миру і процвітання в домі, щоб рідні ніколи не знали хвороб і напастей, а злі язики ніколи не сміли нашкодити або зіпсувати настрій. Нехай ангели зберігають всю сім'ю.

***

Вітаю зі святом Преображення Господнього. У цей день я бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, гармонії в душі і, звичайно ж, смачних рум'яних яблучок. Медового, солодкого життя вам, бережи вас Господь, зі святом!

***

Вітаю зі святом Преображення Господнього. Я бажаю тобі кожен день вдихати прекрасний аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю любові, здоров'я, достатку і миру. І нехай Господь допомагає тобі ставати добрішим, здоровішим і сміливішим.

Листівки і картинки з Преображенням Господнім

Вас також можуть зацікавити новини: