"Дивні дива", новий сезон: Netflix показав останній загадковий тизер (відео)

Вихід нового сезону заплановано на літо 2022 року.

Стримінговий сервіс Netflix опублікував четвертий та останній тизер четвертого сезону популярного серіалу "Дивні дива".

Ролик з'явився на YouTube-каналі сервісу.

Продовження шоу обіцяють влітку 2022 року. Третій сезон серіалу вийшов на початку липня 2019 року. Сценаристами серіалу залишаються брати Даффер.

"Дивні дива": новий тизер

У новому тизері показали Каліфорнію та нові події з життя одинадцять.

Головна героїня пише листа Майку. Вона з нетерпінням чекає весняних канікул, щоб знову побачитися з ним. Одинадцять розповідає, як сильно їй подобається школа І як багато у неї з'явилося друзів.

Крім того, в тизері розкрили назви всіх дев'яти епізодів – "Клуб пекельного полум'я", "Прокляття Векни", "Монстр і Супергерой", "Дорогий Біллі", "Проект "Ніна"", "Різанина в лабораторії Хокінса", "Тато" та "повернення".

"Дивні дива": що відомо про серіал

Читайте такожЧи заслужила новинка від Marvel "гнилий рейтинг": рецензія на фільм "Вічні"Американський науково-фантастичний серіал, створений братами Даффер для стрімінгового сервісу Netflix.

Прем'єра першого сезону, що складається з восьми епізодів, відбулася на Netflix 15 Липня 2016 року. Він отримав високі оцінки критиків, які відзначили атмосферу, акторську гру, режисуру, музичний супровід і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років.

Сюжет. Дія серіалу розгортається в 1980-х роках у вигаданому місті Хоукінс, штат Індіана. Перший сезон серіалу розповідає про події, що відбулися в листопаді 1983 року: з секретної урядової лабораторії збігає дівчинка, що володіє телекінезом, і водночас таємничим чином зникає хлопчик, а його мати, друзі та шеф місцевої поліції починають пошуки зниклого.

Вас також можуть зацікавити новини