Джамала знялася у фільмі Netflix разом з Віллом Ферреллом і Рейчел МакАдамс (фото)

Крім акторів, на знімальному майданчику Джамала також зустріла Олександра Рибака, Нетту Барзілай, співачку Loreen та інших учасників Євробачення.

Переможниця Євробачення-2016 від України співачка Джамала знялася у фільмі Netflix разом з голлівудськими знаменитостями Віллом Ферреллом і Рейчел МакАдамс.

Цим неймовірним звісткою сама артистка поділилася в Instagram.

За словами співачки, запрошення знятися в новому проекті стриминговой платформи вона отримала ще в липні минулого року. Дізнавшись, що сюжет фільму розгортається навколо пісенного конкурсу, і що головні ролі в ньому виконають Вілл Феррелл ("Зеровіль") і Рейчел Макадамс ("Щоденник пам'яті", "Справжній детектив"), вона відразу ж погодилася.

Читайте такожВийшов новий трейлер фільму-катастрофи "Гренландія" з Джерардом Батлером"На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації, до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи, - розповіла співачка. - Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очі", - розповідає Джамала.

"Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, нереальною Рейчел Макадамс (обожнюю "Щоденник пам'яті") і відомим красенем Деном Стівенсом, - додала вона. - Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую - "When strangers are coming"... Ден починає співати "1944"! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них заведено говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент!", - додала вона.

Крім акторів на знімальному майданчику Джамала також зустріла Олександра Рибака, Немає Барзілай, співачку Loreen та інших учасників Євробачення.

Як повідомляв УНІАН, з'явився трейлер фільму "В очікуванні варварів" з Джонні Деппом і Робертом Паттінсоном.