Головні кінопрем'єри літа 2021: що обов'язково варто подивитися в цьому сезоні

Це літо порадує глядачів кількома гучними кінопрем'єрами.

2021 рік не можна назвати багатим на значні кінопрем'єри. Через пандемію коронавірусу багато картин були відкладені або перенесені. Однак цього літа на екрани кінотеатрів вийде достатньо гідних картин в різних жанрах. Глядачів чекає супергеройський блокбастер, новий мультфільм від Pixar, кілька хоррорів і комедій.

"Тихе місце 2", жахи, 3 червня

На початку літа в кіно вийде продовження одного з найстрашніших і комерційно успішних фільмів жахів останніх років. Фільми серії "Тихе місце" розповідають про життя у світі постапокаліпсису, населеному монстрами з неймовірно тонким слухом. Герої змушені спілкуватися жестами і не видавати ніяких звуків, а будь-який шум в цьому світі призводить до загибелі.

У другій частині продовжиться історія героїні першого фільму Евелін Еббот. Фільм стане більш блокбастерним, ніж перша частина. Глядачі побачать кілька погонь і перестрілок, а також дізнаються історію потрапляння монстрів на Землю.

"Закляття 3: З волі диявола", жахи, 3 червня

Ще один очікуваний хоррор літа - це восьмий фільм у кіновсесвіті "Закляття" під авторством нового режисера Майкла Чавеса. За словами автора, фільм представить невелике переосмислення франшизи. Хоррор тут чергується з напруженою судовою драмою. 

Читайте такожОгляд фільму "Круелла" з Еммою Стоун: естетичне задоволення в стилі панк-шикВ основі сюжету реальна справа Арне Шайєнна Джонсона, який стверджував, що скоювати злочини його змушував диявол. Головні герої дослідники паранормальних явищ Ед і Лоррейн Уоррен намагаються розкрити справу одержимого демонами злочинця.

"Лука", мультфільм, пригоди, фентезі, 17 червня

Новий барвистий шедевр від Pixar відбувається в сонячній Італії. Хлопчик на ім'я Лука заводить нового друга і безтурботно проводить з ним дні. Однак друзі приховують від усіх свій секрет: насправді вони глибоководні монстри, які вміють приймати людську подобу. Це історія подвійності людської натури, прийняття себе і справжньої дружби.

"Чорна вдова", супергеройський бойовик, 9 липня

Супергеройське кіно з всесвіту Marvel розповість історію "Чорної вдови" Наталії Романової. Роль колишньої найманої вбивці виконає, як і раніше, Скарлет Йоханссон. Після подій "Перший месник: Протистояння" вона пускається в перегони, але стикається з небезпечною змовою. Героїні потрібно розібратися зі своїм далеким шпигунським минулим. Прем'єра фільму тричі переносилася через пандемію.

"Час", трилер, 22 липня

Майстер інтелектуального і напруженого кіно Найт Шьямалан ("Спліт", "Шосте почуття") цього літа представить новий фільм, що пробирає до мурашок. Сім'я з двома дітьми приїхала відпочити на тропічний пляж, але опинилася в страшній пастці. Спочатку вони знаходять на березі труп жінки, а потім виявляють, що з кожною хвилиною вони стрімко старіють на кілька років. Оскільки режисером фільму є Шьямалан, від фільму варто очікувати закрученого сюжету, несподіваних поворотів і божевільних загадок.

"King's man: початок", комедія, бойовик, 22 серпня

Фільм є передісторією серії шпигунських фільмів Kingsman. Головні ролі виконають актори Рейф Файнс (відомий за роллю Волан-де-Морта у фільмах "Гаррі Поттер") і Харріс Дікінсон. Дія картини розгортається в роки Першої світової війни. Молодий герой Діккінсона хоче піти в армію і захистити свою країну. Однак воєначальник, що повернувся з фронту, пропонує юнакові вступити в секретну організацію і перемогти ворога в шпигунській грі.

Вам також може бути цікаво: