Кіноляпи саги "Сутінки", які не помітили навіть віддані фанати (фото)

З огляду на популярність цього фільму, багато хто переглянув його не один раз.

Розповідаємо, які помилки допустили творці культового фільму "Сутінки" під час зйомок. Вони незначні, тому навіть при багаторазовому перегляді не всі могли їх помітити. 

Відображення

В одній зі сцен, коли Белла приїхала в школу на автомобілі, у відображенні лобового скла було видно обладнання знімальної групи. 

Схожий ляп був і в іншій частині фільму, коли показали сцену з Едвардом в автомобілі. 

Хлопець в жилетці

Коли Белла приїхала до школи, на другому плані на парковці були інші учні школи. З одного ракурсу видно, як цей хлопець повернутий до камери лівим боком і одягнений в сіру жилетку, а вже при зміні плану він повернутий правим боком і жилетка кудись зникла. 

Вентилятор

Ще один кіноляп можна помітити в сцені в класі. Едвард, сидячи за столом біля вікна, помічає, як заходить Белла.

У цей момент Белла зупиняється біля вентилятора, який розвіває її волосся.

При зміні кадру видно, що після приходу Белли потоки вентилятора загадковим чином доходять і до Едварда (хоча раніше не доходили), змітаючи папери зі столу. 

Дівчина в шапці

Розмова Белли і Едварда під час шкільної екскурсії теж не залишилася без недоліків. Наприклад, на першому кадрі видно, як перед ними йдуть дві дівчини без головних уборів, а вже через секунду кадр змінюється і попереду вже йде дівчина у в'язаній шапці. 

Рюкзак

Під час сцени розмови Белли та Едварда в лісі положення рюкзака на землі в різних кадрах змінюється. 

Про фільм "Сутінки"

Американське романтичне фентезі, що складається з п'яти частин: "Сутінки" (2008), "Сутінки. Сага. Молодик" (2009), "Сутінки. Сага. Затемнення" (2010), "Сутінки. Сага. Світанок. 1 частина" (2011), "Сутінки. Сага. Світанок. 2 частина" (2012). Головні ролі виконали Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон.

Згідно з сюжетом, 17-річна Белла переїжджає в Форкс - невелике місто в штаті Вашингтон. Тут вона буде жити зі своїм батьком, оскільки мати дівчини зі своїм новим коханим-спортсменом часто перебуває в роз'їздах.

У Форксі Белла йде в школу, де знайомиться з дивним красенем Едвардом. Дівчина навіть не підозрює, наскільки сильно зміниться її життя після цього знайомства.

Вас також можуть зацікавити новини: