Найочікуваніші серіали 2022 року: що обов'язково варто подивитися

Нова екранізація "Володаря перснів", передісторія "Гри престолів" та інші цікаві телешоу 2022 року.

Дворічна пандемія коронавірусу впливає на всі сфери нашого життя. Кінематограф також змінився через епідемію. Багато фільмів і серіалів скоротили бюджет виробництва, перенесли дату виходу або перейшли на онлайн-перегляди. І хоч це непростий час для кіно, кілька цікавих і гідних серіалів все-таки порадують глядачів цього року.

Раніше ми розповідали, які найбільш очікувані фільми 2022 року чекають любителі кіно.

Володар перснів

Одне з найзначніших фентезі-творів в історії нарешті отримає свою екранізацію. Серіал буде приквелом добре відомої історії "Хоббіта" і "Володаря кілець". Нам розкажуть про те, як з'явилися могутні Кільця всевладдя, яка була їх доля і як розгорталася грандіозна битва за володіння силою. Всього планується 5 сезонів. Стилістика серіалу, за словами творців, буде в дусі фільмів Пітера Джексона.

Кабінет рідкостей / 10 годин після півночі

Іспанський майстер фентезі і трилерів Гільєрмо дель Торо представить міні-серіал антологію за власними сюжетами. Серії в ньому не будуть пов'язані між собою. Кожна серія представить закінчену хоррор-історію. Можливо, в цьому шоу Гільєрмо дель Торо покаже нам екранізації історій Лавкрафта і Александра Дюма. Головну роль виконає Руперт Грінт, відомий за роллю Рона Візлі у фільмах "Гаррі Поттер".

Дім дракона

"Дім дракона" - ще одна фентезійна передісторія, яка чекає нас в 2022 році. Сюжет розповідає історію, яка сталася за 200 років до початку подій "Гри престолів". У центрі сюжету опиняться герої будинку Таргарієнів. Дві гілки впливового королівського роду почнуть громадянську війну. Очікується, що серіал буде таким же кривавим, видовищним і відвертим, як і сама "Гра престолів".

Одні з нас

Телеканал HBO вперше випускає серіал за мотивами гри. У 2022 році вийде екранізація популярної гри "The Last of Us". Головні ролі виконають зірки серіалу "Гра престолів" Педро Паскаль і Белла Ремсі. Сюжет серіалу заснований на однойменній грі. У постапокаліптичному світі більшість людей заразилися якимось грибком і перетворилися на зомбі. Головний герой Джоел, який втратив сім'ю через пандемію, підробляє контрабандистом. Він повинен доставити на базу вчених дівчинку Еллі, що володіє імунітетом від грибка. Похмурий і неговіркий чоловік швидко зближується зі норовливим підлітком.

Миротворець

Супергеройський серіал "Миротворець" є спін-оффом "Загону самогубців". Телешоу в жанрі пригодницька комедія розповість історію персонажа Миротворець. Цей переконаний патріот хоче допомогти країні і готовий домагатися миру за всяку ціну, навіть якщо знадобиться вбивати.

Сяючі дівчата

Продюсером фантастичного трилера "Сяючі дівчата" став сам Леонардо Ді Капріо. За сюжетом жебрак знаходить машину часу в Чикаго 1930-х років. Він може подорожувати в часі в майбутнє, але за це повинен вбивати "сяючих" дівчат, тобто талановитих і яскравих. Одна з його жертв, зіграна Елізабет Мосс, дивом виживає. Вона намагається знайти свого вбивцю будь-якими методами, навіть якщо їй доведеться пройти через різні епохи.

Позолочений вік

Фанати історичних серіалів гідно оцінять телешоу про історичний період в США після закінчення Громадянської війни. Молода небагата дівчина Маріан Брук, яка нещодавно втратила сім'ю, переїжджає в Нью-Йорк до багатих тітоньок. Вона намагається освоїтися у вищому суспільстві. У 10 серіях серіалу нас чекає якісна драма і розкриття американського суспільства в 1880-ті роки.

Вигадана Анна

Цей міні-серіал заснований на реальній історії російської аферистки Анни Сорокіної. Шахрайка видавала себе за знатну особу Анну Делві, влилася вище суспільство Нью-Йорка і жила за рахунок багатіїв. Аферистку зіграє талановита актриса Джулія Гартнер, а її обман в серіалі спробує розкрити журналістка.

Вас також можуть зацікавити новини: