Стався новий скандал у Pink Floyd (відео)

Гілмор забанив Вотерса.

Засновник легендарного Pink Floyd й британський музикант Роджер Вотерс почав агресивну атаку на свого колишнього колегу й учасника гурту Девіда Гілмора, бо той відмовив йому у доступі до пабліків Pink Floyd.

Читайте такожНовий відьмак з'явиться в новому сезоні однойменного серіалу

76-річний рокер у Twitter стверджує, що Гілмор взяв на себе адміністрування офіційних акаунтів гурту і вже не дозволяє Вотерсу що-небудь там викладати.

Обмеження у правах музикант проілюстрував кволим поширенням своєї нової версії синглу «Mother», яка, попри «півмільйонний перегляд», зараз недоступна на всіх сторінках Pink Floyd.

За словами Вотерса, він вже певний час намагається отримати доступ до сайтів. З цього приводу засновник PF навіть скликав колишніх учасників, але це «не принесло жодних результатів».

Вотерс назвав такі дії Гілмора несправедливими, оскільки над популярністю гурту працювали всі музиканти.

«І, як наслідок, мені здається, що було б справедливо і правильно, якби кожен із нас мав доступ до всіх спільнот, аби ділитися з вами проектами», – пояснив він.

Також Вотерс гнівно згадав самого Гілмора. «Я гадаю, що він вважає мене неактуальним, бо я покинув гурт у 1985 році. Він вважає, що володіє ним, а я просто повинен тримати рот на замку», – заявив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережі спалахнув скандал через знущання з дітей з українського притулку у фільмі російського режисера Іллі Хржановського. Поліція готує розслідування про участь немовлят у зйомках фільму "Дау. Дегенерація".