Режисер Роберт Вайд звернувся українською: мріє, щоб армія Путіна відступала з України в приниженні

Роберт Вайд активно підтримує Україну з самого початку російського військового вторгнення на її територію.

Американський режисер Роберт Вайд, який став широко відомий завдяки мему "Directed by Robert B. Weide", знову підтримав Україну, яка вимушено протистояти російським окупантам.

"Я мрію, щоб ці слова з’явилися в небі над Україною, поки армія Путіна відступає в приниженні", - написав Вайд у своєму Twitter.

Цікаво, що свій твіт режисер написав українською, супроводивши його знаменитим мемом "Directed by Robert B. Weide".

Зазначимо, мем із титрами "Directed by Robert B. Weide" зазвичай вставляють у відео, які закінчуються несподіваним і комічним чином. Мем являє собою ролик, в якому на чорному тлі йдуть титри з перерахуванням творців американського серіалу Curb your enthusiasm ("Вгамуй свій ентузіазм"), режисером якого був Robert B. Weide і який зазвичай закінчувався комічними неочікуваними ситуаціями. Першим йде напис: "Directed by Robert B. Weide". Також важливою в цьому уривку є музика, яка характерна для старих комедій. Мелодію написав композитор Лучіано Мікеліні, вона називається "Жвавість" (Frolic).

Нагадаємо, Роберт Вайд активно підтримує Україну з самого початку російського військового вторгнення на її територію. Вперше слова підтримки нашій країні він опублікував ще 22 лютого, та поділився кількома фото, які він зробив під час відвідин України в минулому.

Хто такий Роберт Вайд

Робер Вайд - американський сценарист, продюсер і режисер. Став популярним після роботи над багатьма документальними фільмами і серіалом "Угамуй свій запал".

Також він отримав прайм-тайм премії "Еммі" і був нагороджений премією Гільдії режисерів Америки.

Вас також можуть зацікавити новини: