У будівлю, де знімався серіал про дітей, прилетіла ракета: її зруйновано

Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Телеканал "1+1 Україна" розпочав роботу над новим серіалом "Батьківський комітет" про українців, які намагаються завадити депортації дітей з тимчасово окупованих територій до РФ.

Зйомки проходили як у Києві, так і в Київській області. Однією з локацій у серіалі стала будівля Академії мистецтв і дизайну ім. Бойчука, яка сьогодні постраждала внаслідок ракетної атаки на Київ.

"Півтора тижні тому ця будівля була знімальним майданчиком нашого проєкту "Батькіський комітет", де впродовж кількох днів у повному складі працювали акторська та знімальна групи. Цей проєкт - про свободу в наших головах, про єдність у складні часи, про те, що наші люди на окупованих територіях - наші. І вони просто зараз ведуть дуже складну боротьбу. І ще цей проєкт про найдорожче - про дітей, яких досі крадуть росіяни", - розповіла продюсерка серіалу Тетяна Шуліка.

Вона додала, що внаслідок ворожої атаки дивом ніхто не загинув. Також вона подякувала Богу за те, що зйомки серіалу завершилися до масованого обстрілу Києва.

Варто зазначити, що в серіалі знімаються зірка серіалів "Коло обману" і "Перші дні" Катерина Варченко, акторка театру і кіно Надія Хільська, зірка фільму "Сусідка" Артемій Єгоров. На щастя, з ними теж усе добре.

Нагадаємо, під час війни в Україні загинув український актор і військовий Олексій Хільський - чоловік Надії Хільської, яка зіграла в серіалі "Батьківський комітет".

Вас також можуть зацікавити новини: