Жінки у справі: топ-5 фільмів про помсту колишнім (відео)

У цих фільмах ви дізнаєтеся, на що здатні жінки.

Життя - це кругообіг подій, і не завжди приємних. Здається, єдиний порятунок - кохання, але і воно може боляче поранити. Все прекрасне закінчується в момент розставання. Однак не всі жінки готові відпустити екс-коханого у вільне плавання і починають мстити за всі образи.

Пропонуємо вам подивитися п'ять найкращих фільмів про жіночу помсту, які залишать незабутнє враження.

"Клуб перших дружин"

Романтична комедія "Клуб перших дружин" розповідає про життя трьох подруг. Колись вони були не розлий вода, але з часом їхні життєві шляхи розійшлися. Через багато років вони зустрічаються на похоронах ще однієї подруги, яка наклала на себе руки. І тоді з'ясовується, що у всіх них однакові проблеми - їх покинули чоловіки. Але розставання у всіх трьох подруг були не дуже приємними. Їхні колишні то гроші вимагають, то пішли зі скандалом і зганьбивши їх. Недовго думаючи, вони вирішуються на помсту. 

"Моя супер-колишня"

Головна героїня Дженні Джонсон в дитинстві помацала радіоактивний метеорит, завдяки чому отримала здатність літати і стала невразливою. Вона бореться зі злочинністю, а у вільний час займається галереєю. Одного разу вона закохується в архітектора, але їхньому короткочасному роману не судилося перерости в щось більше. Коли чоловік кидає її, вона перетворюється на його нічний кошмар.

"Інша жінка"

Фільм розповідає про пристрасний роман успішного юриста і гарячої дівчини з Нью-Йорка і ідеального чоловіка Марка. Здається, в їхніх стосунках все настільки чудово, що вже можна було б і переходити на наступний етап - одруження. Однак Карлі випадково дізнається, що її коханий вже одружений. І якщо ви думаєте, що вона спустить це все на гальма і залишиться з ним - помиляєтеся.

"Їй личить смерть"

Готуючись до весілля, письменниця Елен вирішує перевірити свого нареченого на вірність. Вона звертається до давньої знайомої - зірки Бродвею, яка раніше завжди відбивала у неї чоловіків. Яким же насправді виявиться успішний пластичний хірург Ернест і чи чекатиме на нього відплата? Дивіться. 

"Розлучення по-американськи"

Подружжя приходить до того, що їм стало некомфортно у стосунках, тому єдиний для них вихід - розійтися. Однак напередодні цього рішення вони купили затишну квартиру, тому жоден з них не хоче з неї з'їжджати. Тому вони приймають рішення жити як сусіди. Нетипово, так? І, звичайно, скандали між ними тільки почастішали і стали ще жорсткішими. Більш того, в них були втягнуті рідні та друзі. 

Раніше УНІАН назвав топ-5 фільмів про моду, які розвивають почуття стилю.

Вас також можуть зацікавити новини: