Кадр з фільму "Диявол носить Prada" / ru.kinorium.com

Кажуть, що почуття стилю - це вроджене. Однак багато дизайнерів впевнені, що його можна прищепити, якщо знати, де черпати інформацію і натхнення. Пропонуємо вам подивитися п'ять фільмів про високу моду і не тільки, які навчать вас бути впевненою в собі, стильною і прекрасною.

"Фантомна нитка"

Це історія про модельєра Рейнольдса Вудкока, який виготовляє одяг для бомонду. У нього досить успішний бізнес, модний будинок постійно розвивається і знаходить нових клієнтів серед вищого суспільства. Однак його погляди повністю змінюються, коли він зустрічає офіціантку Альму. Ця дівчина стає його музою, а відповідно змінює його уявлення про моду.

"Диявол носить Prada"

Андреа приїжджає до Нью-Йорка, щоб стати журналісткою. Несподівано редактор великого журналу про моду пропонує дівчині зайняти пост її асистента. Незважаючи на те, що Андреа далека від модного світу, Міранда все ж бачить в ній прихований потенціал. Вона допоможе їй повністю розкритися і показати себе у всій красі.

"Неоновий демон"

Молода дівчина відправляється в Лос-Анджелес, щоб побудувати кар'єру моделі. Завдяки своїй невимовній красі вона стає персоною номер 1 в модельному бізнесі, проте такий швидкий зліт викликає тільки заздрість у оточуючих. Заздрісниці роблять все, щоб головна герої втратила все, що знайшла. 

"Ів Сен-Лоран"

Картина відновлює хронометраж усього життя відомого кутюр'є Ів Сен-Лорана. Він багато чого домігся в світі високої моди - відкрив модний будинок, зробив революцію в стилі. Але що насправді було у нього в душі всі ці роки - знали одиниці. Цей фільм розповість про його життя, творчий шлях і досягнення, які зробили його знаменитим на весь світ.

"Висока мода"

У Париж на тиждень моди з'їжджаються знамениті кутюр'є, топ-моделі, видавці глянцевих журналів. І поки сцена рясніє яскравими моделями в стильному одязі, за лаштунками розгортаються історії простих людей. Комусь вдається підписати контракт з відомим фотографом, хтось зустрічає своє старе кохання, а хтось продає сімейну справу шевцю з Техасу.

Раніше УНІАН назвав топ-5 фільмів про сильних жінок, у яких варто повчитися.

Вас також можуть зацікавити новини: