Бейонсе поставила рекорд за кількістю отриманих "Греммі"

Співачка отримала чотири премії "Греммі".

Співачка Бейонсе поставила рекорд за кількістю "Греммі". Ніхто крім неї не зміг отримати за весь час 32 статуетки. На 65-й церемонії Бейонсе вручили 4 "Греммі".

Під час отримання нагород співачка насилу стримувала сльози. Вона зазначила, що не хоче бути занадто емоційною. Бейонсе також заявила, що "намагається прийняти цю ніч".

На 65-й церемонії "Греммі" співачка отримала чотири статуетки. Альбом Renaissance одерждал небувалий успіх, завдяки йому Бейонсе вручили статуетку за накращий танцювально-електронний альбом.

Ще одну нагороду співачка отримала в категорії "Найкраща пісня в стилі R&B", статуетку їй принесла композиція Cuff It. Третю "Греммі" Бейонсе вручили за пісню Break My Soul, вона перемогла в категорії "Найкращий танцювальний/електронний запис".

І четверту "Греммі"співачка отримала за перемогу в категорії "Найкраще виконання в традиційному стилі R&B". Цю статуетку Бейонсе вручили за пісню Plastic Off the Sofa.

Раніше рекордсменом за кількістю отриманих "Греммі" був диригент Георг Шолто. Йому вдалося отримати понад 30 статуеток, це досягнення навіть вписували в "Книгу рекордів Гіннеса".

Нагадаємо, раніше УНІАН розкрив повний список переможців "Греммі".

Вас також можуть зацікавити новини: