Гучне повернення після багаторічної перерви: Євгенія Власова знову заспівала

Співачка анонсувала нову пісню.

Українська співачка Євгенія Власова, яка тривалий час не випускала нових хітів, знову повернулася до музичної кар'єри. Артистка показала тизер до нової пісні.

На своїй сторінці в Instagram Євгенія Власова презентувала новий трек про кохання. Вона опублікувала відео, де вона постала перед шанувальниками у ніжному образі, та описала історію створення пісні.

Як поділилася артистка, вона давно перейшла на медитативні пісні, але раптово у неї з'явилося бажання випустити ще один поп хіт. На просторах соцмереж вона знайшла текст пісні і вирішила написати музику до тексту:

Все не випадково в житті! Я навіть і не збиралась записувати такі пісні, бо вже дуже відійшла від поп пісень в бік медитативної музики. Але якось випадково в Telegram-каналі з загальної розсилки ця пісня відкрилась на моєму телефоні. Я й дотепер не розумію як. І змусила мене заплакати та відчути бажання її записати. Бо в ній я відчула те, що є в моєму серці, та те, хто така жінка в цьому світі насправді. Що ми не суперниці одна одній, а сестри, що жінка це сила любові та ніжність. Саме в цій пісні я відчула, як її авторка зуміла вкласти всі сенси сакральної сили жінки.

Реакція шанувальників

  • "Нарешті ми дочекалися цього, ваш спів можна слухати вічно"
  • "Ви неймовірна співачка і жінка. З прем'єрою вас"
  • "Який гарний спів і пісня! Ви справжня підкорювачка! Продовжуйте творити шедеври й надалі!"
  • "Нарешті ваш чарівний голос розлився мурашками по всьому тілу! Неймовірно гарно!"
  • "Мурахи по тілу. Голос чудовий і пісня супер"

До слова, пік популярності Євгенії Власової припав на середину "нульових". Славу їй принесли ремейк пісні Валерія Меладзе "Лімбо", трек "Я - живая река,"О тебе", "Ветер надежды" тощо.

Після стрімкої популярності співачка несподівано зникла з українського шоубізнесу. З'ясувалося, що артистка хворіла на рак. Власова поборола хворобу і повернулася на сцену, однак вже без попередньої слави.

Нагадаємо, раніше співачка Євгенія Власова висловилася про поведінку Таїсії Повалій.

Вас також можуть зацікавити новини: