"Гуси новорічні": Wellboy презентував святкову версію свого хіта (відео)

Також Wellboy також готується представити святкову версію своєї "соковитої" пісні "Вишні".

Український співак Wellboy презентував новорічну версію свого хіта "Гуси". Святкова пісня вже отримала кліп. Шанувальники прийшли у захват.

Окрім "Гусей новорічних" Wellboy також готується представити святкову версію своєї "соковитої" пісні "Вишні". Співак анонсує, що другий оновлений хіт він презентує вже завтра, 25 грудня.

"Бажаю всім веселих свят і мері крісмас! До Нового Року ми підготували для вас новорічні версії пісень "Гуси" й "Вишні", думаю вони вам сподобаються і викличуть позитивні враження, адже 2021 рік був плідним і неймовірно багатим на враження! Вірте в себе і ваші Гуси точно полетять!", - написав Wellboy в Instagram.

У коментарях до новорічної пісні, яку Wellboy представив на YouTube, фанати пишуть, що їм дуже сподобалася ідея співака. Оновлення хітів сподобалося шанувальникам.

"Дякую Антоне, тобі за душевні в красиві пісні, і хлопцям, що допомагали і допомагають створювати таку музику! А Х фактор хай крутить хвости поросям!", "Боже милостивий, як же це мило!!! Святковий кавер на свiй хiт. Це щось!!!", "Гуси в цих шапочках - це весело і мило.Класно, підняли настрій, дякую", - пишуть фани.

Вас також можуть зацікавити новини: