"Таємне стало явним": Тіна Кароль показала невиданий кліп, знятий Бадоєвим 10 років тому

Артистка показала фрагменти кліпу, повну версію команда вирішила зробити платною.

Мегапопулярна українська співачка Тіна Кароль останнім часом дивує своїх шанувальників абсолютно новим звучанням і відходом від стереотипу про те, що вона - виконавиця сумних ліричних пісень.

А сьогодні, 31 січня, артистка вирішила опублікувати на своїй сторінці в Instagram фрагмент невиданого кліпу від відомого режисера Алана Бадоєва.

"Цій відеороботі 10 років! Ніхто не бачив її, крім нас з Аланом Бадоєвим. Таємне стало явним", - написала Кароль і супроводила текст хештегом #сохранимлюбовь.

Очевидно, йдеться про кліп на пісню "Переживем измены". Ця композиція увійшла до альбому "9 життів", виданий у 2010 році.

У кадрах Тіна постала в обіймах чоловіка-актора. Очевидно, відео присвячене коханню. Зазначимо, що в цьому кліпі зірка з'явилася з коротким кучерявим волоссям, яке колись було їй дуже до лиця.

Раніше українська співачка Тіна Кароль виступила в Тбілісі на шоу "Танці з зірками". Разом зі співаком Анрі Джохадзе вона виконала свою пісню "Красиво" двома мовами - англійською та грузинською. Для виступу Кароль обрала сукню довжини міді від David Koma.

Вас також можуть зацікавити новини: