"Выше облаков" українською: як тепер звучить хіт Тіни Кароль (відео)

Нова версія пісні дуже сподобалася шанувальникам.

Популярний молодий музикант SHUMEI переклав на українську мову легендарну пісню Тіни Кароль "Выше облаков", яку наживо виконав на її концерті в Києві.

Раніше приспів пісні звучав так: "Выше облаков, мы с тобой начнем сначала. И сказать "Люблю" жизни всей нам будет мало". А зараз він звучить так: "Вище хмар злечу, щоб почати все спочатку. Я тебе люблю все життя і до останку".

Як повідомляє ТСН, Кароль під час концерту зізналася, що давно стежить за творчістю Олега Шумея, тому вирішила підтримати його і запросити на свій виступ. Він заспівав не тільки "Вище хмар" в новій інтерпретації, а й записану раніше зі Златою Огнєвіч пісню "Буревіями".

Глядачі захоплено відреагували на появу SHUMEI і на нову версію хіта "Вище хмар". Варто відзначити, що ця пісня особлива для Кароль, адже вона пов'язана з її покійним чоловіком.

Нагадаємо, багато років тому Кароль дізналася про смерть чоловіка за кілька хвилин до виходу на сцену. Тоді вона все ж виступила і заспівала ту саму пісню - "Выше облаков". Під час виконання вона сильно розплакалася.

До слова, Тіна Кароль зворушилася і на концерті в Києві. Вона не змогла стримати емоцій від теплого прийому глядачів.

Вас також можуть зацікавити новини: