Тіна Кароль дала два концерти в Києві / instagram.com/tina_karol

27 і 28 серпня співачка Тіна Кароль дала великий сольний концерт у Києві, під час якого не змогла стримати емоцій. Глядачі дуже тепло прийняли її. Вони підспівували їй практично під всі пісні, бурхливо аплодували і не хотіли відпускати зі сцени.

Після закінчення основної частини програми Кароль все ж пішла за лаштунки, але незабаром повернулася, щоб порадувати своїх шанувальників.

Вийшовши на сцену, вона розплакалася від такого прийому. Кореспондент ТСН, який побував на концерті, розповів, як це сталося.

Відео дня

"Шаленими оплесками глядачі знову зустріли Тіну на сцені. Від такої відданості шанувальників і емоцій в залі артистка просто не змогла стримати сліз і заплакала. Кароль низько вклонилася своїм шанувальникам і подякувала за таку енергію", - йдеться на сайті.

Кароль розплакалася на концерті / фото ТСН

Після цього співачка дозволила шанувальникам піднятися до неї на сцену. Вони обіймалися, дарували подарунки і буквально засипали знаменитість квітами.

Повідомляється, що на концерті Кароль виконала як свої україномовні хіти, так і англомовні. Найбільший фурор викликала пісня "Скандал", яку на початку повномасштабної війни артистка переклала англійською. Також в програмі були і її нові пісні - "Мед" і "One nation under love", написана світовою композиторкою Дайан Уоррен. До слова, останню пісню номінували на "Греммі".

Вас також можуть зацікавити новини: