Дівчина вийшла заміж і за два тижні зрозуміла, що зробила жахливу помилку: в чому річ

Тепер їй огидно усвідомлювати, що вона витратила час на людину, яка виявилася не чоловіком її мрії.

На Reddit з'явилася історія від дівчини, яка вийшла заміж за хлопця після того, як зустрічалася з ним сім років. Проте вже за два тижні після цього вона зрозуміла, що зробила жахливу помилку.

"Я знаю його сім років. Ми почали зустрічатися ще у коледжі. Він був чудовою людиною протягом багатьох років. Я не хотіла весілля, поки ми по-справжньому не влаштувалися в житті, тому що я отримувала ступінь магістра, і він погодився. Я отримала ступінь магістра, знайшла хорошу роботу, і незабаром після цього він мені освідчився", - почала свою розповідь дівчина.

Однак після цього хлопець сильно змінився. Він ніби "злетів з котушок" і знову став підлітком, якого не хвилює нічого, окрім веселощів. Він почав багато пити, проводити багато часу з друзями і зовсім "забив" на сімейне життя. Дівчина вірила, що ця криза мине.

Напередодні весілля хлопець знову прикинувся люблячим партнером, але протримався він дуже недовго. Одразу ж після одруження він знову став поганцем і відмовився від усіх своїх обіцянок. До весілля хлопець говорив, що хоче родину і дітей, що стане турботливим чоловіком. Але після він перетворився, як зазначила дівчина, на монстра.

"Мені огидно... Це було так, ніби він чекав, поки ми одружимося, щоб показати, що це не криза, а просто він перетворився на жахливу людину. Він знущається з мене, коли я щось кажу. "Ти до біса дратуєш, усе, що ти робиш, це сваришся, ніби чортова дитина. Ти коли-небудь затикаєшся?" - каже він... Я не знаю, що робити", - зізналася дівчина.

Реакція мережі

У коментарях користувачі не стали "церемонитися". Вони радять дівчині розлучитися і не витрачати час на людину, яка лише носила маску. Юзери пишуть:

  • "Не соромся своїх почуттів. Я одружився у 22 роки і розлучився в 25. У житті таке трапляється. Якщо ти думаєш, що будеш щасливіше, зроби це"
  • "Краще зараз, ніж у 35 років і з маленькими дітьми. Принаймні, у вас є шанс знайти когось кращого"
  • "Ви жертва нарцисичної дитини-чоловіка, яка брехала і приховувала своє справжнє "я".

Нагадаємо, раніше стало відомо про новий тренд у TikTok, який ошелешив жінок. Вони дізналися, про що насправді думають чоловіки

Вас також можуть зацікавити новини: