Одні кажуть, що думають про Римську імперію кожного дня, інші - що принаймні раз на тиждень / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

TikTok стрімко підкорює новий тренд. Соцмережу буквально захопили відео, на яких жінки запитують своїх чоловіків про те, чи часто вони думають про Римську імперію. Відповіді дивують.

Так, усе почалося ще 6 вересня. Жінка написала в X (Twitter), що нещодавно вона натрапила на інформацію про те, що багато хто навіть не знає, як часто чоловіки думають про Римську імперію. Вона вирішила одразу ж запитати про це у свого чоловіка. Він сказав, що щодня розмірковує про Римську імперію.

Жінки дізналися, про що насправді думають чоловіки / скріншот

Відповідь чоловіка сильно здивувала не тільки його дружину. Її допис зібрав майже 8 мільйонів переглядів. Жінки вирішили перевірити своїх чоловіків. Вони почали запитувати їх про Римську імперію і знімати їх на відео.

Незабаром у TikTok "зламався" хештег "Римська імперія". Тепер при пошуку роликів саме з таким тегом практично неможливо знайти історичні відео, лекції або якийсь освітній контент. Замість них хештег "зайняли" кумедні відповіді чоловіків.

Одні кажуть, що думають про Римську імперію кожного дня, інші - що принаймні раз на тиждень. Звичайно, знаходяться і такі чоловіки, які кажуть, що не розмірковують про це. Однак їх куди менше.

Новий тренд TikTok - найкращі відео

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про те, як дружина випадково дізналася, що від неї приховує чоловік. Вона не була готова до такої правди. 

Вас також можуть зацікавити новини: