Як кинути хлопця без скандалів: у мережі назвали три найкращих сценарії

Кожна людина по-різному реагує на те, що її кидають.

На Reddit з'явилося цікаве питання від жінки, яка вирішила піти від свого партнера, але не може зрозуміти, як саме йому про це сказати. Вона з повагою ставиться до чоловіка, а тому хоче закінчити відносини без скандалів і сліз.

Користувачі мережі назвали три найкращих сценарії. Коментатори розійшлися в думках і не змогли вибрати єдиний правильний варіант, проте це не дивно. Кожна людина реагує на таку ситуацію по-різному. 

Варіант перший - особиста зустріч

Один чоловік розповів, що колись його "ідеально" кинули. Жінка запросила його на зустріч. Вона принесла усі речі чоловіка і навіть не забула про те, що недавно він приніс до її будинку їжу.

"Мені подобається одне: якщо жінка збирається розлучитися зі мною, вона приносить мені мої речі, які я залишив у неї вдома. Одного разу зі мною розлучилася жінка, але перед цим я купив дорогі стейки і залишив їх у неї в морозилці. Вона повернула стейки (а також мої книги). Було погано, оскільки у мене більше немає дівчини, але це було не настільки сумно, бо у мене була пара стейків. Це тактовний і приємний жест", - зазначив користувач.

Спосіб другий - телефонний дзвінок

Інший чоловік розповів, що для нього найкращим сценарієм для розставання є розмова по телефону. За словами коментатора, на неприємні новини куди простіше реагувати, коли не можна подивитися на співрозмовника.

"При особистій зустрічі все стає ще гірше, тому що я повинен поглянути на тебе в останній раз, і це буде ще болючіше. Особливо, якщо мені довелося звільнити свій день, щоб зустрітися з тобою, щоб ти могла розбити мені серце", - зазначив чоловік.

Також він додав, що людям, які вирішують розірвати стосунки, варто бути чесними. Адже насправді, коли хтось намагається кинути свого обранця, він не хоче бути негідником в очах суспільства.

"Я прихильник фрази: "Агов, нічого не виходить. Я не відчуваю того, що сподівався відчути. Ми нічого не зможемо змінити, вибач. Бажаю тобі всього найкращого". І покінчимо з цим", - написав користувач.

Спосіб третій - листування

Як виявилося, багато чоловіків вважають розставання по СМС найкращим варіантом. Вони стверджують, що в такій ситуації зможуть все обміркувати, усвідомити. При цьому їм не доведеться приховувати емоції і "тримати обличчя".

"Можливо, я дивак, але я б віддав перевагу тексту. Я можу прочитати його, переварити, витратити стільки часу, скільки мені потрібно, щоб сформулювати найкращу відповідь. Я не хочу дивитися тобі в обличчя і змушувати тебе читати мій вираз обличчя. Я не хочу розмовляти з тобою телефоном, коли ти намагаєшся зрозуміти мій тон, і мені доводиться негайно відповідати. Я хочу конфіденційності", - написав один користувач. 

Нагадаємо, раніше в мережі назвали головні ознаки токсичних відносин.

Вас також можуть зацікавити новини: