Часом обранець може випадково розкрити своє реальне обличчя / фото ua.depositphotos.com

Користувачі Reddit розповіли, які "червоні прапори" вони колись проігнорували і сильно про це пошкодували. Деякі вчинки другої половинки можуть сигналізувати про токсичність і жахливий характер, проте не усі вміють вчасно це зрозуміти. Як усвідомити, що відносини приречені на провал - читайте нижче.

Ознака перша - "за мене прибирала мама"

Дівчина розповіла, що марно проігнорувала слова хлопця про те, що раніше за нього завжди прибирала і мила посуд його мама. Вона не надала цьому значення, ігноруючи тривожний сигнал, який буквально "кричав" про те, що її обранець не готовий ставати дорослим. Нині цей хлопець став колишнім.

"Коли мій колишній залишив свою тарілку на столі після їжі і сказав мені, що це тому, що його мама прибирала за нього його тарілки/столові прилади після вечері", - згадала дівчина.

Відео дня

Ознака друга - "у всьому винен ти"

Чоловік зазначив, що він не одразу помітив дивну поведінку обраниці. Вона ніколи не вибачалася і в усьому його звинувачувала. А якби він помітив цей "червоний прапор" раніше, то точно б не став витрачати час на токсичний роман.

"Вона ніколи ні за що не вибачалася. Навіть за те, що було на 100% її помилкою. Але мені доводилося вибачатися за все, навіть за те, що я не можу контролювати", - поділився спогадами коментатор.

Ознака третій - "я зраджувала всіх, але тебе не стану"

Інший чоловік розповів, що даремно не надав значення словам своєї коханої про те, що вона зраджувала кожного свого партнера. Він вірив, що саме йому дівчина буде вірна. А в підсумку все закінчилося за її "стандартним сценарієм".

"Один з моїх колишніх сказала мені: "Я зрадила кожного хлопця, який у мене був". Я дам вам, шановні люди, один шанс, щоб вгадати, як і чому закінчилися ці відносини", - пожартував користувач.

Ознака четверта - "він грубіянить усім, але не мені"

Якщо ви помічаєте, що ваш обранець неймовірно грубий зі своєю матір'ю, то не чекайте на те, що він завжди буде ввічливий і з вами. Якщо людина всім грубіянить, варто задуматися, чи не є це "червоним прапором".

"Те, як він розмовляв зі своєю матір'ю... Раніше я думала: "сподіваюся, він не заговорить так зі мною". Боже, на мене чекало таке розчарування", - розповіла дівчина.

Ознака п'ятий - "усі погані, а я - хороший"

Ще одна ознака того, що ваші відносини будуть токсичними і максимально проблемними - небажання партнера визнавати, що у нього занадто багато претензій до цього світу. Жінка розповіла, що її колишній був саме таким. І тепер вона розуміє, що даремно проігнорувала його поведінку.

"У мого колишнього завжди були проблеми з усіма: на роботі, вдома, скрізь. Я проігнорувала це. А тепер досвід мені говорить: якщо у вас є проблема з усіма, проблема не в них, а у вас", - зазначила жінка.

Нагадаємо, раніше в мережі назвали головні ознаки здорових відносин. Вони допоможуть вам зрозуміти, що ви даруєте свою любов тому, хто на це заслуговує.

Вас також можуть зацікавити новини: