Користувачі Reddit шокували дивними речами, які від них приховували партнери

Багато людей вважають за краще приховувати деякі факти про себе від нових партнерів, але рано чи пізно все таємне стає явним.

Деякі люди соромляться говорити своєму партнерові про свої звички, проблеми або особливості на старті відносин. Найчастіше з часом все таємне стає явним. Користувачі форуму Reddit розповіли про найдивніші речі, які від них приховували.

Перукар, яка не вміла стригти

"Коли я навчався в коледжі, у мене не було грошей, але було кудлате волосся. Я блукав по студентському гуртожитку, шукаючи когось, хто міг би стригти волосся. Симпатична дівчина почула мене і сказала: "Гей, я вмію стригти волосся!" Вона зробила мені стрижку в коридорі. Потім ми пішли на побачення. Минуло 13 років, ми одружені, а вона досі мене стриже. Приблизно через два роки після початку стосунків вона зізналася, що уявлення не мала, як стригти волосся, але вона дуже хотіла познайомитися", - розповів один з користувачів. 

Фейкові хресні

Інший юзер зізнався, що його дівчина на старті стосунків розповіла, що живе зі своїми хрещеними батьками і навіть познайомила обранця з ними. Все було добре до тих пір, поки не з'ясувалося, що це не хрещений і хрещена, а батьки її колишнього хлопця. З'ясувалося це після того, як хлопець повернувся в свій будинок з поїздки.

Таємниці ласунів

Ще одна історія точно знайома багатьом ласунам: 

"Я дізнався, що моя друга половинка ховає від мене цукерки в своїй машині. Справедливості заради, вона робить це, тому що любить солодке, а я завжди відразу накидаюся на мішок мармеладних ведмедиків, як голодна гієна".

Страх простирадла

Інша жінка зізналася, що її бойфренд не спав на ліжку, якщо та накрита простирадлом. 4 роки для неї причина цієї особливості залишалася таємницею, але потім виявилося, що він просто боїться, оскільки простирадло бгалася, коли він на ній спав, і чоловік заплутувався в ній.

Кинув згубну звичку, щоб не зізнаватися в цьому дівчині

Не менш цікавий випадок - хлопець приховував від дівчини те, що курив. Здавалося б, що в цьому такого? Багато приховують цю згубну звичку від своїх близьких. Закінчилося все тим, що чоловік кинув палити, щоб все ж не зізнаватися в цьому своїй дівчині.

Раніше УНІАН писав, що користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: