Чоловіки нерідко скаржаться на те, що їх обраниці стають зовсім іншими, коли відносини міцніють / фото ua.depositphotos.com

Часом трапляється так, що чоловік "тікає" від відносин і раптово кидає жінку. Виявляється, на те є причина. Існує 5 "тривожних дзвіночків", які змушують чоловіків йти. Вони це ненавидять і не готові терпіти. Що "вбиває" стосунки - читайте нижче.

Лінощі і небажання працювати

Виявляється, багато чоловіків розчаровуються в жінках, коли бачать, що вони не прагнуть розвиватися. Багато хто помилково думає, що стосунки звільняють жінку від роботи. Лінощі, небажання чимось займатися і споживацьке ставлення відштовхують чоловіків. Вони "втечуть", якщо зрозуміють, що ними користуються.

Скандали і причіпки

Чоловіки нерідко скаржаться на те, що їх обраниці стають зовсім іншими, коли відносини міцніють. Жінки можуть приховувати свою вдачу на перших побаченнях, а потім "зривати маски" і дивувати партнерів. Якщо кохана раптово починає влаштовувати скандали і чіплятися за кожну дрібницю, не кожен чоловік захоче це терпіти. 

Відео дня

Ревнощі і бажання все контролювати

На думку експертів, чоловіків сильно відштовхують спроби жінок зробити їх своєю "власністю". Ревнощі і безпідставні підозри "вбивають" стосунки, недовіра здатна зруйнувати навіть найбільше кохання. Якщо жінка починає у всьому контролювати чоловіка, він може просто злякатися і "втекти".

Байдужість і небажання говорити по душах

Виявляється, чоловікам дуже подобається, коли поруч з ними знаходиться жінка, яка є хорошою співрозмовницею. Якщо ж обраниця навідріз відмовляється розмовляти і обговорювати щось цікаве, її партнер може шукати спілкування на стороні. Закритість і небажання ділитися своїми почуттями не подобається чоловікам. Крім цього, часом вони самі хочуть висловитися і чекають на те, що їх будуть слухати.

Проблеми в ліжку

Ця проблема здається очевидною, але вона не така проста, як здається. Чоловік і жінка не завжди можуть похвалитися сексуальною сумісністю. Простими словами, одна людина хоче близькості часто, а іншій достатньо декількох "ночей кохання" на місяць. І якщо чоловік розуміє, що його жінка не підходить йому в ліжку, він може від неї піти. Також трапляється, що обраниця незадоволена своїм партнером, але мовчить. У таких ситуаціях чоловік може розуміти, що щось йде не так, а тому починає сумніватися в собі і самостверджується з іншими.

Нагадаємо, раніше психолог розповіла, що зрада не є чимось страшним, але багато хто робить з цього трагедію.

Вас також можуть зацікавити новини: