Користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно / фото ua.depositphotos.com

Секс - це тема, яку не завжди і не з усіма зручно говорити. Деякі наважуються розповісти про свій невдалий досвід чи ганебні моменти лише анонімно у соцмережах.

На форумі Reddit у користувачів запитали про секс, за який їм соромно. Вони з радістю поділилися своїми дивовижними історіями. 

Так, один із користувачів розповів, що одного разу під час орального статевого акту в кімнату увірвався молодший брат його дівчини, а інший юзер зізнався, що одна з його колишніх дівчат накачала його наркотиками, і, скориставшись безпорадністю, кусала його за різні частини тіла, у тому числі і за член. Далі у матеріалі пряма мова.

Відео дня
  • "У мене одного разу був секс в нічному автобусі з дівчиною, яка сиділа поруч. Після цього я провів 9 годин у дорозі біля неї, роблячи вигляд, що помер"
  • "Уролог на прийомі змусив мене кінчити. Жорстко. Дуже соромно"
  • "Одного разу в гості прийшов молодший брат моєї дівчини. Він зайшов якраз в той момент, коли я кінчав в рот його сестри. Він помахав мені, бо спочатку не зрозумів, що відбувається. Все, що я міг придумати, - помахати у відповідь... в той момент, коли кінчав"
  • "Коли я був "новеньким" у мастурбації, я намагався "створити" вагіну, використовуючи предмети домашнього вжитку - поліетиленову плівку, рулон паперових рушників, гумові рукавички та вазелін. Це не працювало так, як хотілося б, і мені зараз соромно за ці спроби"
  • "Це було багато років тому, але соромно досі. Запросив якось свою тодішню дівчину додому, влаштував інтимну обстановку. У нас був ан*льний секс. Коли я був близький до завершення, зняв презерватив і сказав їй, що збираюся кінчити їй в дупу. Вона погодилася і ми продовжили. Одночасно з тим, як я кінчив їй в дупу, вона впала з мого ліжка обличчям вперед так, що голова опинилася на землі, але ноги все ще на ліжку. Від раптового падіння вона пукнула і вся сперма повернулася на мене" 
  • "Одного разу моя колишня дівчина таємно накачала мене наркотиками, прив'язала руки і ноги до ліжка і почала кусати, дряпати, все, що хотіла... Тому зараз я тримаюся подалі від БСДМ. До речі, це і є причина, по якій вона - колишня"

Нагадаємо, названо топ історій з першого побачення, які навіть читати соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: