Жінка розлучилася та спантеличила весільного фотографа своїм проханням

Спочатку фотограф подумав, що його розігрують, але скоро зрозумів, що жінка не жартує.

Майже всі наймають весільного фотографа, щоб зафіксувати моменти в такий важливий день на все життя. Але жінка з Південної Африки звернулася до свого весільного фотографа через чотири роки після весілля з проханням, яке вас здивує. Вона вимагає повернути їй гроші, посилаючись на розлучення як причину. 

Спочатку фотограф вважав її незвичайне прохання жартом. Але незабаром зрозумів, що жінка налаштована серйозно. Листування між ними в WhatsApp стало вірусним у мережі, повідомляє ABP Live.

Фотограф на ім'я Ленс Ромео поділився скріншотами їхньої розмови в Twiiter і написав: "Клянусь, моє життя — це кіно. Таке не можна придумати".

"Фотографії вийшли прекрасні, але все було даремно, тому що ми розлучилися. Мені потрібне повернення коштів, які ми заплатили, тому що ці знімки нам більше не потрібні", - написала жінка фотографу.

Користувачі мережі посміялися над цією ситуацією і поцікавилися, чи має намір ця жінка повернути всім гостям весільні подарунки, адже вони їй теж не потрібні.

Курйоз з весільним оператором

Раніше Лоїс Хост-Аддерлі та її чоловік Лі не могли повірити власним вухам після того, як оператор Джеймс Девід надіслав їм невідредаговане відео з їхнього весілля. На ролику чутно, як він ображає їх самих і їхніх гостей, називаючи "чортовими виродками".

Вас також можуть зацікавити новини: