Пара була шокована, побачивши своє весільне відео / фото ua.depositphotos.com

Лоїс Хост-Аддерлі та її чоловік Лі не могли повірити власним вухам після того, як оператор Джеймс Девід надіслав їм нередаговане відео з їхнього весілля.

Вони думали, що це будуть милі кадри побажань гостей, але пара отримала щось більше, ніж просте весільне відео. Про це повідомляє LadBible

На відео, надісланому відеооператором, чути, як він бурмоче: "Що, чорт візьми, не так з цими людьми". Також він називає їх "чортовими виродками".

Відео дня

Пара дізналася, що оператор обматюкав їхніх гостей, лише через рік після весілля. Урочиста подія сталася у 2021, а через рік, в жовтні 2022-го, оператор Девід зв'язався з молодятами й повідомив їм, що видалить їхнє відео з веб-сайту для обміну файлами. Тоді пара попросила у нього надіслати їм відео першого танцю, адже в отриманому раніше ролику цього не було. 

Оператор сказав, що надішле додаткові кадри за 180 доларів, а до цього пара вже заплатила за його послуги близько 2 тисяч "зелених".

Лі сказав: "Ми вже заплатили близько 2 тис. доларів за його послуги й відчували, що це було забагато, але для нас дуже багато значили ці кадри, тому ми погодилися".

І ось у пари з'явилася можливість подивитися повне відео. І подружжя почуло, як Джеймс каже своє дівчині-фотографу: "Що не так з цими людьми?". Також він називав гостей "чортовими виродками".

Коли пара почала вимагати пояснень від Девіда, він сказав, що зв'яжеться з ними, щоб розв'язати ситуацію. Але так і не зробив цього.

Курйозні випадки на весіллі

Раніше нареченого розкритикували за ризиковані весільні клятви. У важливий для пари день чоловік перед рідними й близькими озвучив занадто вульгарні побажання.

А одні молодята так чекали день свого весілля, але велике свято було зіпсоване пологами дружини брата нареченого. 

Також свекруху розкритикували в мережі за те, що одягла весільну сукню на весілля свого сина.

Вас також можуть зацікавити новини: