"Мені боляче": Огнєвіч та її обранець Задворний розплакалися в ефірі пост-шоу "Холостячки" (фото, відео)

Що саме сталося між закоханими, стане відомо зовсім скоро.

Після фіналу шоу "Холостячка" залишилося дуже багато прогалин. Адже Злата Огнєвіч та Андрій Задворний навіть не підписані один на одного в соцмережах. Це породило масу чуток про те, що вони розірвали стосунки.

Читайте такожУчасник "Холостячки" не стримав емоцій після фіналу шоу і "викотив" відвертий постВідповіді на всі запитання ми дізнаємося зовсім скоро, в п'ятницю о 19:30 на СТБ вийде шоу "Холостячка. Життя після проекту".

"Я була найщасливішою жінкою на світі...",- розповіла про фінал проекту Злата.

"Я відкладав всі справи і тікав до Злати... А потім це в якийсь момент просто зникло... Мені боляче", - додав Задворний.

Глядачі дізнаються, що сталося між Златою і Андрієм і чому вони не можуть це згадувати без сліз. Так, під час ефіру вони обоє розплакалися, а Задворний залишив студію.

В анонсі йдеться, що розривом скористався головний суперник Андрія Дмитро Шевченко.

Нагадаємо, головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" стала Злата Огнєвіч. У фіналі шоу вона обрала Андрія Задворного і сказала йому заповітне "так". Після цього на пару обвалилася хвиля критики: частині глядачів шоу просто не подобався Андрій, інші ж вболівали у проекті за Діму Шевченка.