Продюсер "Голосу країни" пояснив, чому Дорофєєва стала тренером вже втретє

За словами Завадюка, співачка зуміла трансформуватися.

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів про новий сезон пісенного конкурсу, який цього року знімають у Польщі. Як відомо, зірковими тренерами стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва.

В інтерв'ю "КП" Завадюк розповів, чому в новому сезоні з'явилося три нових тренера, але залишилася Дорофєєва. Вона вже брала участь у двох інших сезонах "Голосу країни", а тому багато хто думав, що співачку не запросять на проект ще раз.

"Я говорив про те, що у нас буде оновлена панель. І вона дійсно оновлена. Чому Надя залишилася у сезоні? Тому що вона топ-артистка і обличчя нової української музики, яка збирає мільйонні перегляди і є лідером чартів. За правилами франшизи, і це завжди рекомендують форматники, повинен бути місток між минулим сезоном і новим. З минулого сезону саме Надя - той місток, який дійсно відповідає новій реальності. Вона змогла трансформуватися", - зазначив Завадюк.

Він також розповів, що попри свій досвід співачка все одно проходила кастинг разом з іншими артистами. За словами Завадюка, багато людей сильно змінилися на тлі повномасштабної війни. А тому продюсер хотів зрозуміти, чи вплинули всі ці події на Дорофєєву.

"Когось війна зробила глибше, цікавіше, сміливіше, а когось, навпаки, більш пласким, показала, що ця людина - усього лише міхур. Тому було дуже важливо прокастингувати навіть відомих для нас людей, щоб зрозуміти, чи є їм чим поділитися на "Голосі країни". Адже "Голос країни" - це не тільки про голос, а й про важливі сенси", - додав Завадюк.

За словами продюсера, для нового сезону пісенного конкурсу обирали тренерів, які є "актуальними". До журі потрапили артисти, які створюють музику українською мовою і люблять свою країну.

"Ми звертали увагу на відкритість, щирість, сміливість, теплоту, взаємодію – на всі людські якості та цінності. Адже вони стануть в нагоді в роботі", - резюмував Завадюк.

Що відомо про 13-й сезон шоу "Голос країни"

Нагадаємо, новий сезон пісенного конкурсу "переїхав" до Польщі. Через повномасштабну війну РФ проти України "Голос країни" знімають за кордоном.

Нещодавно стало відомо, що цього року у проекту вперше з'явиться саундтрек, який лунатиме голосами тренерів нового сезону. Трек створить сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO і тренер-дебютант Іван Клименко.

Вас також можуть зацікавити новини: