Без чоловіків: названо 5 українських мам-одиначок серед зірок (фото)

Вони виконують не тільки роль мами для своїх дітей, а й роль тата.

У дитинстві кожна дівчинка грала в ляльки і уявляла, як вийде заміж за принца і народить йому багато діток. Ось тільки з віком розумієш, що в житті не все так просто, як може здаватися.

Розповідаємо, хто з відомих українських жінок залишилася одна з дитиною.

Ксенія Мішина

Зірка "Кріпосної", "За вітриною", "Клятви лікаря" та інших серіалів Ксенія Мішина виховує сина Платона одна. Відомо, що вона розлучилася з батьком хлопчика, коли ще була вагітна. Нещодавно Ксенія зізналася, що у неї був сильний токсикоз, а чоловік її просто не розумів.

Після того, як Мішина народила, він не брав участі в житті сина. І тільки на початку повномасштабного російського вторгнення він з'явився. Однак його спілкування з сином не увінчалося успіхом. В результаті Ксенія, як вона сказала, послала екс-коханого.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль виховує сина Веніаміна. Хлопчик живе і навчається у Великій Британії, проте іноді приїжджає до мами в Україну. Помітно, що між ними особливий теплий зв'язок. Наприклад, нещодавно в мережу потрапило відео, як Веніамін "влаштував" сцену ревнощів, коли його мама танцювала медляк з Дімою Жуком. 

До слова, Кароль була щаслива заміжня. Однак життя її чоловіка Євгена Огіра забрав рак шлунка. Відтоді вона вдова і мати-одиначка.

Ірина Білик

У Ірини Білик двоє дітей від різних чоловіків, проте ні з одним з батьків своїх спадкоємців співачка не залишилася. У неї було достатньо романів, але жоден з них не мав успіху. Так, вона виходила заміж, але щастя їй це не принесло. Відомо, що зараз Білик багато часу проводить зі своїм екс-чоловіком Дмитром Коляденком. Більш того, подейкують, що вони возз'єдналися, проте сама пара ніяк не коментує свої стосунки.

Міша Романова

Співачка Міша Романова також одна виховує свого сина. Вона ніколи не афішувала стосунки з батьком хлопчика і навіть не називала його імені. Після розставання з чоловіком вона не назвала причину. Кілька років у неї не було серйозних стосунків, проте зараз, судячи з усього, Романова знайшла своє щастя.

Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода виховує двох дітей - Євангеліну і Тільду - від різних чоловіків. Ні з одним з них у неї не склалися стосунки. Зараз у неї є молодий чоловік, з яким вона в основному живе в Європі. Співачка каже, що щаслива. Відзначимо, тільки зовсім недавно Лобода показала обличчя молодшої дочки, батьківство якої приписували Тіллю Ліндеманну.

Раніше УНІАН назвав 5 українських зірок, які ще жодного разу не були заміжні.

Вас також можуть зацікавити новини: