Раміна Есхакзай, Соня Плакидюк / колаж з фото

Годинник цокає... Швидше за все, кожна жінка 25+ чула цю фразу. І якщо хтось засмучується з цього приводу, то є ті, хто вважає, що штамп в паспорті не найголовніше. Розповідаємо про головних холостячок України.

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк відкриває рейтинг завидних холостячок. Відомо, що у неї були серйозні стосунки, проте вони не увінчалися успіхом. На жаль чи на щастя довгонога красуня ще жодного разу не була заміжня. При цьому Лесі вдалося побудувати круту кар'єру. До слова, незабаром вона займе крісло одного з коміків на шоу "Розсміши коміка".

Відео дня
Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk

Даша Астаф'єва

Модель і співачка Даша Астаф'єва володіє неймовірно красивими зовнішніми даними, тому не дивно, що біля неї багато шанувальників. Відомо, що вона неодноразово відвідувала особняк покійного Х'ю Хефнера - засновника Playboy. Також Даша зустрічалася з бізнесменом Артемом Кімом. Пара навіть оголосила про заручини, але вони розлучилися через п'ять років стосунків. Зараз серце Даші зайнято іншим чоловіком, особистість якого вона поки не хоче розкривати.

Даша Астаф'єва / instagram.com/da_astafieva

Соня Плакидюк

Фотограф і суддя проекту "Топ модель по-українськи" Соня Плакидюк також потрапляє в цей рейтинг. Кілька років у неї були стосунки з майстром тату. Вони збиралися одружитися, але несподівано розлучилися. Потім вона зустрічалася з хореографом Річардом Горном. Молодий чоловік навіть зробив Соні пропозицію руки і серця на проекті "Сюрприз! Сюрприз!" Дівчина погодилася, але до весілля так і не дійшло. Вони розлучилися, бо по-різному почали дивитися на життя.

Соня Плакидюк / instagram.com/moi_sofism

Раміна Есхакзай

Раміна Есхакзай багато років зустрічалася з юристом Женею Проніним. Вони разом жили, будували плани на майбутнє і навіть планували зіграти весілля. Однак несподівано для всіх пара оголосила про розрив. Причина невідома. До слова, раніше ходили чутки про роман Раміни Есхакзай з Віталієм Козловським, проте, як з'ясувалося пізніше, це був всього лише піар-хід. Зараз серце Раміни вільне.

Раміна Есхакзай / instagram.com/raminalalala

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч - успішна співачка. Їй вдалося побудувати кар'єру, проте вона ніяк не може налагодити своє особисте життя. Відомо, що давним-давно вона закохалася в чоловіка, який виявився одружений. Потім у неї були й інші шанувальники, але і з ними не складалися стосунки. В результаті Злата стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка". У фіналі вона вибрала Андрія Задворного, проте незабаром після фіналу він її покинув. Дівчина важко переживала їхній розрив. Зараз же Злата ітригує шанувальників, натякаючи на те, що її серце більше не вільне.

Злата Огнєвіч / stagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, раніше блогер видав розлучення Потапа і Каменських.

Вас також можуть зацікавити новини: