Блогерка Саша Бо розповіла про труднощі під час третьої вагітності

Знаменитість зізналася, що вона не може робити те, що любить.

Нещодавно стало відомо, що українська блогерка Саша Бо готується втретє стати мамою. Частина шанувальників привітала бізнесвумен, а частина пригадала торішнє інтерв'ю, де та сказала, що заводити дітей під час війни - нерозумно. 

Зараз Саша Бо розповіла про особливості третьої вагітності. Дівчина розповіла, що спить по 10 годин на день, намагається особливо себе не напружувати, але все одно відчуває втому і щодня йде на денний сон. Також їй лінь займатися справами, які раніше приносили шалене задоволення. З цього приводу блогерка засмучується, оскільки не почувається продуктивною.

"Останні кілька днів переживаю напади ліні і постійної втоми. Я навіть не можу робити те, що люблю. Контенту менше. Розмовних менше. Реклами майже немає. Це період вигорання, який потрібно просто пережити", - поділилася вона у своєму блозі. 

Знаменитість уточнила, що зараз її старші сини поїхали з бабусею і дідусем на курорт, тому вона може присвятити більше часу собі - відпочивати і нікуди не поспішати.

"Дивний жіночий вагітний організм. Нічого не болить. Токсикозу немає. Дефіцитів немає. Сплю по десять годин, але о 15:00 мене вирубає", - додала Саша.

Саша Бо: особисте життя

Про третю вагітність Саша Бо повідомила підписникам у травні 2023. Батьком дитини став другий чоловік блогерки, стоматолог з Івано-Франківська Платон Тарнавський. Також Саша виховує двох синів від першого шлюбу з Ігорем Пустовітом.

Вас також можуть зацікавити новини: