Скандальна блогерка Софія Стужук вчетверте вагітна

Вона нещодавно повідомила про те, що її новий коханий зробив їй пропозицію.

Відома українська блогерка Софія Стужук повідомила про те, що чекає дитину. Це її четверта вагітність. Батьком дитини є її наречений Антон з Риги. Він - бізнесмен. Нещодавно Антон зробив Софії пропозицію на тлі Ейфелевої вежі. Про поповнення Стужук повідомила у своєму Instagram-блозі. 

"Ми помножили нашу любов. У нас буде наше чудове продовження. Я вагітна 4-ю дитиною. А загалом у нас буде 5 на сім'ю. Ух, я вас новиною за новиною дивую. Але я тепер хоч зрозуміла, чому Антон говорив не розповідати, поки час не прийде", - поділилася Софія.

Блогерка опублікувала фото з коханим. В руках вона тримає знімок УЗД дитини. Стужук одягнена в чорне плаття, яке ідеально підкреслює її вагітний животик. 

Перший шлюб Софії Стужук

У жовтні 2020 року помер Дмитро Стужук - перший чоловік Софії. Пара якраз подала на розлучення і чекала завершення шлюборозлучного процесу. Як сама блогерша повідомила пресі, серце чоловіка не витримало ускладнень від коронавірусу. 

Цікаво, що раніше і Дмитро, і сама Софія розповідали у себе в блогах про те, що в коронавірус вони не вірять. 

Після смерті чоловіка Стужук кардинально змінилася - зробила пластичну операцію, збільшила груди, знайшла нового коханого.

Вас також можуть зацікавити новини: