Болдвін не знав про бойові патрони у зброї: ЗМІ дізналися подробиці загибелі українки на зйомках

Пістолет був одним із трьох, які зброяр вестерна встановила на візку біля місця зйомок.

Американський актор Алек Болдвін, який випадково застрелив під час зйомок фільму операторку з України Галину Гатчінс, не знав про бойові патрони у зброї.

Про це повідомляє AP.

Помічник режисера передав Болдвіну заряджену зброю і сказав, що її можна безпечно використовувати всього за кілька хвилин до фатального пострілу.

І коли Болдвін натиснув спусковий курок, то вбив операторку Гатчінс.

Офіс шерифа округу Санта-Фе отримав у п’ятницю ордер на огляд ранчо, де проходили зйомки вестерна. Правоохоронці повинні були оглянути закривавлений костюм Болдвіна, зброю, з якої застрелили українку, та інші реквізити й усі можливі відеозаписи.

Читайте такожДонька Алека Болдвіна звернулася до журналістів у зв'язку із загибеллю українки на зйомках батькаПістолет був одним із трьох, які зброяр вестерна Ханна Гутьєррес встановила на візку біля дерев’яної будівлі, неподалік сцени. Помічник режисера Дейв Холлс витягнув пістолет і приніс його Болдвіну, не підозрюючи про бойові патрони усередині.

Невідомо точно, скільки пострілів було здійснено. Гутьєррес взяла гільзу після стрілянини і вручила його копам.

Ніяких звинувачень ще нікому поки не висували, а Болдвіну навіть дозволили подорожувати. Триває слідство.

Актор Алек Болдвін застрелив на зйомках людину: що відомо

22 жовтня стало відомо, що Болдвін випадково поранив на зйомках двох людей, один з яких помер. Управління шерифа повідомляє, що актор застрелив оператора, 42-річну українку Галину Гатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла.

Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. Невідомо, що сталося, але постраждали дві людини.

Незабаром стали відомі подробиці про загиблу. Оператор-постановник Галина Гатчінс, яка постраждала на зйомках фільму "Раст", закінчила КНУ і довгий час знімала документалки.  Після цього місце події показали з висоти на відео.

Генеральне консульство України в Сан-Франциско вже відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакції акторів і знімальної групи на трагедію.