Бойфренд Ані Лорак натякнув на розставання зі співачкою

Сама опальна артистка поки що на це не відреагувала.

Обранець скандальної Ані Лорак, яка мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, показав нові фото з артисткою. Крім цього, Ісаак Віджраку натякнув на розрив відносин зі співачкою.

На своїй сторінці в Instagram Віджраку розмістив знімки з Лорак. На них вони дивляться в захід, сидячи на яхті. Облич Лорак і її бойфренда не видно. В описі до знімків він поміркував про подорожі і моменти радості.

"Подорож може бути короткою або довгою, але насправді важливо зловити моменти справжньої радості та максимально використати їх", - написав Віджраку.

Ймовірно, так він міг натякнути на те, що його "подорож" з Лорак закінчилася. На це вказує і те, що співачка не відреагувала на пост бойфренда, хоча раніше вона завжди робила "репости" їх спільних фото і залишала коментарі.

Мало того, Лорак не публікувала знімки з Віджраку вже понад місяць. Раніше вона часто показувала фото з обранцем, а тепер лише "постить" анонси своїх пісень і показує кадри зі зйомок.

Ані Лорак - яку позицію обрала співачка

Українська співачка вже багато років живе і працює в РФ. На початку повномасштабної війни, яку країна-агресор розв'язала проти України, багато фанатів просили її прокоментувати ситуацію. Однак Лорак не стала засуджувати путінську агресію. 

Нещодавно Лорак дала інтерв'ю російській журналістці. Вона, прикриваючись Богом, виправдалася за втечу з України. Однак співачка так і не назвала війну війною. Крім цього, Лорак розплакалася і заявила, що їй "важко жити".

Вас також можуть зацікавити новини: