"Ніби я мало не вмираю": ледве ходячий Басков розповів про свій стан

За словами артиста, зараз він одужує.

Російський артист Микола Басков розповів про стан свого здоров'я. Нещодавно він переніс операцію на ногах, після чого сам ледве міг ходити. Якийсь час його водили під руки, а на сцені він навіть не ворушився.

Зараз же він вирішив висловитися про своє здоров'я, враховуючи те, що ЗМІ часто пишуть про його проблеми.

"Після операції я зайшов в інтернет і здивувався до глибини душі. Що тільки про мене не написали! І що у мене варикоз, і що - більш страшні захворювання. Говорили, ніби я мало не вмираю. Мені хочеться запитати: а люди хіба не хворіють? Багато хто і падають, і спотикаються. Я - не виняток. Російські лікарі з ЦІТО поставили мене на ноги", - сказав Басков в коментарі росЗМІ.

Стан здоров'я Баскова

На початку грудня з'явилася інформація про те, що Микола Басков переніс серйозну операцію. Виявляється, у нього були проблеми зі зв'язками на ногах. Після цього з'явилося відео, де хворий Басков ледве стоїть на ногах

Незабаром артист вперше висловився про хворобу, яка мучила його, і запевнив, що вже йде на поправку. Це був перший коментар Баскова щодо його хвороби.

Крім того, він припинив працювати в шоу "Дуети". Бо проект підійшов до кінця, Басков відправиться на відпочинок. Ймовірно, він більше взагалі не повернеться в шоу через проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: