Зірка серіалу "Дивні дива" зізнався, що він гей (відео)

Перший сезон серіалу "Дивні дива" вийшов у 2016 році та став одним з найуспішніших проектів Netflix, а його персонажі миттєво стали популярними.

18-річний американський актор, зірка серіалу "Дивні дива" Ноа Шнапп здійснив камінг-аут у своєму акаунті в TikTok. 

"Коли я нарешті сказав своїм друзям і родині, що я гей, після того, як боявся і ховався 18 років, все, що вони сказали: "Ми знаємо", — написав він.

Під роликом Шнапп згадав свого персонажа Вілла Баєрса з "Дивних див":

"Схоже, я більше схожий на Вілла, ніж я думав".

Раніше, говорячи про сексуальну орієнтацію Вілла, Ноа підтвердив, що за сюжетом підліток дійсно має романтичні почуття до найкращого друга за серіалом Майка (його зіграв Фін Вулфард).

Серіал "Дивні дива"

Перший сезон серіалу "Дивні дива" вийшов у 2016 році та став одним з найуспішніших проектів Netflix. Дія серіалу розгортається в 1980-х роках у вигаданому містечку Хоукінс, в якому відбуваються надприродні події.

Головні персонажі - група школярів. Це Міллі Боббі Браун (Одинадцять), Ноа Шнапп (Вілл Баєрс), Фін Вулфхард (Майк Вілер), Калеб Маклафлін (Лукас Сінклер), Гейтен Матараццо (Дастін Хендерсон) та інші.

П'ятий сезон популярного науково-фантастичного серіалу "Дивні дива" (Stranger Things), який стане для нього завершальним, найімовірніше, вийде ближче до літа 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: